solo naar de hardangervidda


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi


Ik zou in augustus solo naar de hardangervidda willen gaan voor een 6 daagse trekking.Is dit te doen ?heb genoeg kennis van kaart en kompas .Ben op verschillende trekkingen geweest maar nooit alleen dus wou ik het nu wel eens wagen . Bedankt

groeten dimitri

:) :)
 
He,

Ik denk dat niemand echt zijn vingers wil branden door te zeggen dat kan wel solo. Je zit natuurlijk in een ontzettend uitgestrekt en verlaten gebied dus als je iets overkomt kan het tijden duren voor iemand je vindt. Zo'n tocht solo ondernemen is natuurlijk altijd een risico. Of je het lichamelijk mentaal verder aan kan is ook eigenlijk helemaal afhankelijk van hoe jou conditie is hoe goed je alleen kan zijn. Ik denk dat je het beste zelf kan bepalen of je dit aan kan en het risico moet afwegen van het alleen gaan.
 
Hoi Dimitri,

Toen ik jaren geleden op Hardangervidda was, was het er tamelijk druk met andere wandelaars. We kwamen elke dag groepjes mensen tegen. Ik denk dat het gebied de laatste jaren nog populairder is geworden dan toen. Je kunt beter wel op de gemarkeerde paden blijven, want daar tref je de anderen aan. Er zijn op elke dagafstand hutten, vaak bediend of met noodtelefoon. En de laatste jaren heb je op steeds meer plekken kans op dekking met de mobiele telefoon. Reken daar echter niet te hard op.

Ik zal dus mijn vingers branden door te zeggen dat je dit prima alleen kunt doen :).

Groeten,

Linda
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan