[TE KOOP GEVRAAGD] SP9 Stelling van Amsterdam wandelboekje

Joch3m

Lid Club Hiking-site.nl
Zoals de titel al zegt, ik zoek de SP9 Stelling van Amsterdam wandelboekje :)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Joch3m

Lid Club Hiking-site.nl
Thx Sander maar Googlen lukt mij ook best aardig :p Hoopte eigenlijk op een 2dehands exemplaar.
 
Hoi Jochem, grappig, weet nog dat je het boekje hier bij mij hebt ingekeken. Ik wil het niet verkopen, maar als je wilt mag je het gerust even lenen en kopieren. Misschien heb je er wat aan als je geen ander exemplaar kan vinden. Als je het zwart/wit kopieert, ben je voor weinig geld klaar. Groet, Iris
 
Ok, dit zet dus iets in gang... Als iedereen maar gaat kopieren loop je de kans dat er in de toekomst wellicht helemaal geen wandelboekjes meer uitgebracht worden omdat het niet lonend meer is. Wat is nou 12 euro voor een boekje.....

Mirjam
 
Vind ik ook Mirjam! Ik verstrek soms wel eens kopieën maar dan alleen als het boekje in herdruk is. Vandaar dat ik daar ook altijd naar vraag als iemand een boekje zoekt.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 
Het was gewoon aardig bedoeld, het was niet mijn bedoeling om 'iets in gang te zetten' dat lijkt me ook een beetje overdreven voor 1 gekopieerd boekje. Jochem is toevallig hier eens geweest en toen hebben we het boekje bekeken, omdat er geen reacties kwamen bied ik hem dit nu aan, niet tien anderen. Hij mag daar wat mij betreft zelf zijn keuze in maken of hij dat ethisch verantwoord vindt.
 
Laatst bewerkt:
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan