spanje


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

sisi

Guest
Hoi-hoi Spanjeliefhebbers!!!!

mijn vriend en ik gaan van april tot en met juni gaan zwerven in Spanje. De bedoeling is om zowel natuur als cultuur (voor ons geen musea, maar liever contact met mensen daar)te leren kennen. We gaan met rugzak, tent, gasvuurtje, ... kortom, al het nodige gerief om op een eenvoudige, goedkopere manier te leven.
We willen graag bepaalde plekken in Sapnje beter leren kennen en dus niet lopen en vliegen om heel Spoanje gezien te hebben.

Vraag is dus: wat zijn mooie gebieden in spanje, mooie GR's, leuke kampeerplaatsen (geen camping, want daar krijg ik stress van ), ... Al wat het genieten waard is in Spanje mag ons doorgemaild worden!!! Misschien weet ook iemand wat weer ons waar te wachten staat in de maanden april, mei,juni.

Mercie!!!!
sisi
 
Ben slechts een keer in Spanje geweest en voornaelijk in het Noorden.
Kust vanaf Barcelona to Valncia (verder ben ik niet geweest) is erg kaal. Ben met de trein van Valencia naar San Sebastian gegaan en dat zag er ook niet echt aantrekkelijk uit. Kaal en dor.
Wat ik wel een mooi gebied vond is het gebied om Arbucies (vlak boven Barcelona). Dit is een erg bosrijke omgeving. Kijk ook eens op http://www.billabongparaiso.com/ Als ik het goed begrijp kan je daar gratis slapen en eten als je wat mee klust. Douchen onder een waterval en een leuke omgeving.

Rob
 
Heb 2 jaar geleden in februari de GR142 Alpujarra gelopen (Granada). Loopt het grootste deel in het dal van de Sierra Nevada. Die je aan het eind oversteekt. Een erg mooie en afwisselende route (144 km). Enig 'nadeel': het boekje is in het Spaans. Heb zelf deze tekst met vertaalsoftware in het Engels gezet. Maar hadden het nauwelijks nodig; de gedetaileerde kaartjes zijn prima net als de markeringen. Mocht je intresse hebben kan ik je vertaalde tekst mailen. Overigens schijnt het hier in de zomer bloedheet te zijn.

groet Ferdinand
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan