spitsbergen en groenland tocht maat gezocht

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hjgeel

Guest
Hoi,
Ik wil voorjaar 2001 in spitsbergen op een skitoer expeditie gaan naar de hoogste berg aldaar (1700m) Dit onder leiding van plaatselijke gidsen ook met het oog op de ijsberen. Deze tocht moet een try-out zijn voor de trans goenland tocht van zomer 2002. Ik ben op zoek naar een tochtgenoot die deze uitdaging aan wil.

Graag serieuze reacties.

Henk-Jan Geel 28 jr. man, Amsterdam
 
B

backpacker

Guest
Hoi beste Henk-Jan

Met dat idee zit ik al jaren in mijn hoofd maar weet je dat het een zeer dure onderneming is en dat je ruim een half jaar voor vertrek een vergunning moet aanvragen in Denemarken en dat het tussen Tassilaq en Kangerlussuaq in April/Mei behoorlijk druk is met mensen die de tocht willen ondernemen .
Of heb jij een andere tocht in je hoofd.
Je moet veel ervaring hebben in het lopen in glestjer gebieden en je moet het matriaal hebben voor die tocht ,wat heel belangrijk is.
Ik ben zelf 2 keer eerder in groenland geweest 1998/99 en in 2001 juli ga ik weer.
Ik weet niet in hoever je met je idee al bezig bent maar laat maar iets weten misschien kunne we elkaar wat dat betreft wel aanvullen.
groeten john. j.ruskus@chello.nl
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan