Spitsbergen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi allen

Nu ik eindelijk weer de beschikking heb over een dia scanner heb ik eindelijk m'n dia's van Spitsbergen in kunnen scannen. Ik heb er dan wel niet gewandeld, maar dit is er wel mogelijk. En anders kun je gewoon even erg mooie IJsbeerplaatjes komen kijken (al zeg ik het zelf).

Veel plezier ermee en mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het wel.

Groeten Arjen
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi,

Gave foto's. Heb zelf al eens gedacht om daar heen te gaan maar toen ik wat vrienden vroeg of ze zin hadden om mee te gaan keken ze me aan als of ik een oneerbaar voorstel had gedaan. Zal d'r toch in mijn eentje heen moeten denk ik :+
Is er overigens een ijsbeer-vrije periode waarin je zonder jachtgeweer daar zou kunnen mountainbiken o.i.d.? Of zijn die wollige wezens er het hele jaar door?

Groetjes,
Dennis
- die ook Groenland nog op zijn verlanglijstje heeft -
 
Hoi

Nee, er is geen ijsbeervrije periode, die lieve schattige diertjes lopen altijd rond, dus het is altijd aan te raden om een geweer mee te nemen (had zelf een oud Nazi geweer, de hakenkruizen stonden er nog op :)). Weet trouwens ook niet of je toestemming krijgt om te mountainbiken daar, de toendra is nogal kwetsbaar door de permafrost. Als je er alleen naartoe wil moet je wel veel regelen, is een stuk makkelijker om het via een reisorganisatie te spelen denk ik. Maar 't is er wel erg mooi en zeker de moeite waard.

Groeten Arjen
 
Beste hkers,

Ik ben alleen op spitsbergen geweest...het makkelijkste en goedkoopste was gewoon naar Tromso vliegen en vandaar je tickets kopen. Een wapen kan je bijna overal huren daar....met helaas maar 5 patronen...dus maar hopen op geen bezoek van zo'n ijsbeer. Verder wel leuke dagtochten daar. Een echte aanrader is lopen van Longjaerbyen naar Barensburg....wegens verstuikte enkel niet af kunnen maken en einde vakantie....

Groetjes
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan