Sportieve wandelmaatje gezocht


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hoi,

Op z'n tijd onderneem ik in het weekend een pittige wandeltocht met bepakking en tent. Tochten die ik dit vorig jaar o.a. heb gelopen: Rothaar steig, gedeelte van de Eifel steig, Oosterschelde pad, Mullerthal in Luxemburg, etc.

Ik ben opzoek naar een sportieve wandelmaatje. Samen een tocht ondernemen is toch veel gezelliger. Als je interesse hebt om een keer mee op avontuur te gaan dan zou ik zeggen stuur me een mailtje: SummitTiger@live.nl

Laat van je horen en misschien stampen we binnenkort samen de nodige kilometers weg door de ongerepte natuur.

Sportieve groet,
SummitTiger

p.s. Ik zoek graag een leeftijdsgenootje. Deze sportieveling heeft 37 jaar levenservaring.
 
Op deze site worden regelmatig wandeltochten met bepakking georganiseerd op vrijwillige basis en nul kosten. Wellicht loop je een keer mee of organiseer je zelf een tocht en lopen er anderen met jou mee. Kwestie van even aanmelden. Kijk hier voor uitleg:

http://www.hiking-site.nl/club/index.php

Een andere optie is wellicht zoiets als de vereniging rugzaklopers. Daar worden ongeveer twee a drie keer per maand een weekend (van vrijdagavond tot en met zondag) georganiseerd. Dus per weekend worden altijd twee kampeerplaatsen aangedaan. Qua organisatie van de weekenden een soortgelijk systeem als hier. Bij deze vereniging ben je eenmaal per jaar een lidmaatschap verplicht, maar die is niet bijster hoog. Ik geloof iets in de orde van 10 euro.

www.rugzaklopers.nl
 
Summit Tiger: mss is het wat aantrekkelijker als je wat minder anoniem post? Sommige mensen zullen willen weten of je een man of een vrouw bent. Je hoeft natuurlijk niet je hele naam en toenaam te vermelden, maar het simpelweg noemen van je eigen naam ipv je nickname komt wat sympatieker over...

groetjs, Mirjam
 
mmm... Mirjam, goede tip. Mijn echte naam is...... Ronald. Dus ik ben een man met 37 jaar levenservaring.

Afgelopen weekend 3 dagen rondgedwaald door de Vogezen op sneeuw wandelschoenen. Wie durft de volgende keer mee te gaan op avontuur!!

Sportieve groet,
Ronald
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan