Supermarktje in Skogar?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Nog minder dan twee weken en dan vertrek ik naar IJsland.

Nou ga ik daar twee wandelroutes lopen met de rugzak. Tussen die twee routes in overnacht ik een keer bij het plaatsje Skogar (startpunt/eindpunt van de route naar Landmannalaugar).

Kan iemand mij misschien vertellen of dit plaatsje een supermarkt(je) heeft???Het zou namelijk gewicht op de eerste tocht schelen als ik hier nog wat levensmiddelen kan inslaan.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Remco,

Volgens mij was er niet een supermarktje in dit minidorpje maar wel een benzinepomp met kleine shop (wel duur dus). Je kunt er echter wel een bus nemen richting de grotere dorpen om even te gaan shoppen.

Grtx en veel plezier,

Raymond
 
Ik heb weer even naar de bustijden zitten turen. Het blijkt mogelijk om onderweg naar Skogar een paar uur in het plaatsje Kirkjubaejarklaustur te blijven alvorens met een andere bus verder te reizen.
Afijn, dan heb ik ruim 3.5 uur de tijd in Kirkj(...enz) waar ze een heuse Kaupfelag supermarkt hebben :)

Bedankt voor de replies. Groetjes, Remco.
 
Voor het geval je het toch nog nodig hebt:
Het (duitstalige) boekje "Island per Rad" uit 1995 beweert dat in Skógar een supermarkt is (en een camping, en een zwembad..... het is dus net een echt dorp)

Groetz en veel plezier,
Dennis
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan