Supreme Products Pocket Chainsaw


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Weet iemand misschien waar ik de Pocket Chainsaw van Supreme Products zou kunnen kopen? Ik heb van dit zelfde merk al de Unbelievable Saw waar ik echt dik tevreden over ben.

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen!

mvg Joey

http://www.supremeprod.com/
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bedankt voor je reactie!

Het gaat idd om dat produkt maar ik hoop eigenlijk een winkel of webshop in Nederland te vinden. Ik heb Knife & Tools al geprobeerd maar die kunnen alleen de Unbelievable Saw leveren.
 
Bedankt voor de link maar dit is niet degene die ik bedoel. Dit is de Unbelievable Saw en ik zoek de Pocket Chainsaw van hetzelfde merk. De Pocket Chainsaw is net anders qua uitvoering.
 
De Pocket Chainsaw is 20 cm langer, er zit een klein tinnen doosje bij waar de zaag in past en heeft grote ringen waardoor een tak past zodat je niet persee de touwtjes hoeft te gebruiken.
Bij deze link kan je zien wat ik bedoel: http://www.pocketchainsaw.com/
mvg Joey
 
Lijkt me een leuk ding, en ook erg handig als je eens een tak moet afzagen waar je met de ladder niet bijkomt (nee, niet voor het hiken, ik neem geen ladder mee in de rugzak :) ).

Nu heb ik zelf de nodige bomen omgezaagd, en ik denk zomaar dat dat filmpje nep is. Niks "actual speed", en de manier waarop de stam eraf knalt doet vermoeden dat er boven buiten beeld een zeer strak gespannen touw oid aan zit dat naar links trekt. Zaagt een stuk makkelijker natuurlijk in een snede die open getrokken wordt in plaats van op gewicht dicht gaat zitten omdat je omhoog zaagt..

gr. Joop
 
Ik ben ook benieuwd en enigzins sceptisch. Kan Joey wat meer vertellen over de échte zaagsnelheid?

grtz
Henk
 
@ HenkjanH,

Was het de lange of de korte uitvoering die je bij Beversport hebt gezien?
Op de website kan ik hem namelijk niet vinden.

Groetjes, Dutchfog
 
Geen idee of het ene korte of lange versie was. Bever heeft ook lang niet al de producten op de site staan...

Groeten
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan