survival winkel, omg zd NL


Status
Niet open voor verdere reacties.
K

Kai

Guest
Weet iemand een site van een survival winkel in omgeving zuid holland, en dan niet van die commerciele winkels die alleen maar kampeer spullen hebben maar een winkel met survival kits, goede (kap)messen, waterzuiverings tabletten enz.

Alvast bedankt.

grt
Kai www.22borders1year.com
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


in zuid-holland heb je niet zoveel goede winkels. Zit je toch vast aan de bever, perry, "dumps", etc.

In Nederland heb ik alleen bij http://www.countrystore.nl/ waterzuiverings tabletten gevonden. In NL is namelijk alleen Hadex (druppels) geregistreerd.

wat betreft (kap)messen, wat voor soort messen? wat ga je er mee doen? Voor een backpacking wereldreis door vele landen heen, is mischien een zwitsers zakmes of multitool wel voldoende en ze zien er niet dreigend uit. Als je echt surival technieken gaat doen, raad ik een frost mora aan, vind ik zelfs beter presteren dan veel duurdere messen.

wat versta jij onder survival kit? De meeste survivalkits zijn meestal bedoeld voor getrainde personen. Uit mij ervaring met survivalkits is vaak de lage kwaliteit van survivalkits. Je kan er beter een zelf maken, die past bij jouw kennen en kunnen en jouw persoonlijke behoeftes.
 
Hee Kai,

Op de Equipped To Survive site testen ze een aantal grote en mini survival kits en nog veel meer tips; www.equipped.org

Survival Inc heeft de beste kwaliteits spullen, helaas niet in NL verkrijgbaar (wel online of in UK); www.survivalinc.com

Waterzuiverings pillen die echt alles weghalen zijn Katadyn Micropur MP1, helaas ook niet in NL te verkrijgen (wel op REI.com); http://www.katadyn.com/site/us/home...oducts/ultrlight_series/micropur_mp1_tablets/

Een lampje wat niet mag ontbreken in de minikit is de Photon Freedom Micro, met een rode led natuurlijk zodat hij lekker lang mee gaat; www.photonlight.com

Succes met je trip,
Jan Anne
 
Hoi Kai,


Je zou kunnen kijken op countrystore.nl (internetwinkel)
Hier heb ik al regelmatig besteld, met goede ervaring.

Als je iets wilt vragen betreffende de winkel of survival
mag je mij wel mailen. (zie profiel)

Groetjes,

Will
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan