Suunto Core


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Sinds kort heeft mijn Suunto Vector het begeven. Ik was al een tijdje bezig met het zoeken naar een waardig vervanger. Nu dacht ik zelf aan een Suunto Core, maar na het lezen van reviews, twijfel ik... De batterij zou namelijk snel leegraken, de temperatuurmeter werkt slecht, software doet raar, enz..

Heeft iemand ervaring met dit model?

Groetjes Mark,
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Mark,

ik ben de gene die bij de ervaringen klaag over de batterij.
wellicht ter nuancering, het is een fantastisch horloge met veel mogelijkheden, zeer accuraat en heel draagbaar. Test in de laatste op pad geeft ook aan dat het een zeer goede keuze is, op veel vlakken de modernste en meeste precieze techniek.

Ik heb na 3/4 jaar gebruiken geen slechte ervaringen met de software kunnen ontdekken, het werkt allemaal mooi en soepel, enige kritiek blijft voor mij de batterij. heb onlangs de 3e nieuwe ingezet, pluspunt, de eerste nieuwe batterij ging maar 3 maanden mee, maar de 2e al weer 5 maanden, dus we gaan vooruit {:).

Hoop dat ik je zo een beetje help.

groet,

Finse/Wieger
 
Hallo Mark,

Ben je ook geïnteresseerd in het "zusje" van de Suunto Core, de Suunto Lumi?
Ik heb nu sinds december mijn derde in één jaar tijd. Dat klinkt slecht, maar toen ik, na het tweede horloge wegens manco's afgegeven te hebben, mocht kiezen of ik heel iets anders wilde, heb ik toch opnieuw gekozen voor de Suunto Lumi.

Dat ik daar opnieuw voor koos (overigens hulde voor Bever Zwerfsport voor de manier waarop ze ermee zijn omgegaan!!!) geeft wel aan dat ik denk dat ik twee keer pech had en er nu vertrouwen in heb dat het bij de derde gewoon goed zal gaan. Het is een prettig horloge, makkelijk in gebruik en erg mooi.

Dat van die snel leegrakende batterij kun je voorkomen door je alarm niet te gebruiken als je het risico loopt dat je het idioot zachte piepje niet hoort.
Want dan blijft ie doorgaan met wekken en tegelijkertijd backlight gebruiken en dan is die batterij inderdaad belachlijk snel op.

Natuurlijk is het een slechte zaak van Suunto dat je niet kunt instellen dat het alarm na twee keer stopt of dat je die backlight daarbij uit kunt schakelen, maar het is nou eenmaal zo.

Marla
 
Bedankt voor de reacties!

Ik denk dat ik het minpunt van de batterij maar voor lief neem. Ik heb gisteren een core all black besteld:D

Groetjes Mark,
 
Die heb ik ook om mijn pols en heb er tot nu toe nog geen problemen van of spijt over gehad :)

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan