suunto observer bandje...


Status
Niet open voor verdere reacties.
F

friwo

Guest
Hi,

ik ben van plan om een suunto observer te kopen maar twijfel nog welk type bandje ik ga nemen... ik namelijk nogal een smalle pols... kan iemand met een observer met een metalen of titanium bandje eens nameten hoe klein je hem kan maken... niet zo veel zin om er een te kopen, vervolgens het bandje te verkorten en dan merken dat ik hem niet klein genoeg krijg

dank

Jonas
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Jonas,

De kast van de Suunto Observer is ongeveer 4 cm breed, dus je pols zal in in elk geval ook 4 cm breed/dik moeten zijn.

Verder is het bandje dan behoorlijk in te korten. Tot zo'n 3,5 cm links en rechts (en opnieuw 4cm voor de sluiting).

De totale omtrek is dus ongeveer in te korten tot 15 cm.

Als je 'm overigens inderdaad zo kort maakt, ga dan wel even na of je überhaupt voor de titanium-versie wilt kiezen. Je bespaart namelijk al een behoorlijk gewicht door die band zo ver af te knippen.

Raymond
 
Dat kan inderdaad moeilijk worden. Heb zelf ook een heeeel smal polsje. Bij mij past de Observer niet echt lekker... De rubber variant kan de kleinste pols hebben, maar dan staat het niet echt.. Je zou ook de nieuwe X6 kunnen overwegen. Die gaat prima EN is een veel beter buitensporthorloge (ziet er minder sjiek uit, maar goed). Het alarm van de Observer is niet goed hoorbaar door de metalen kast en het scherm leest veel minder goed af. De X6 heeft tal van extra functies, als je er meer over wil weten moet je het ff melden!! Wil je toch iets moois? De X-lander is welliswaar een joekel van een kast maar je kunt hem wel aflezen!

Groeten,

Wouter
 
bedankt voor de reacties... de kogel is in ieder geval door de kerk, het wordt de observer in de stainless steel versie,... heb trouwens een adres in singapore gevonden waar je ze toch wel heel wat goedkoper kunt bestellen (als je tenminste over een credit-card beschikt en via internet wil bestellen)

dit zijn de prijzen...

observer met plastic bandje - 239 euro inclusief verzending
observer met steel bandje - 269 euro inclusief verzending
titanium observer - 329 euro inclusief verzending

reken het verschil maar uit...

als je er meer over wilt weten laat dan maar iets achter dan mail ik je het adres wel door...
 
Bij de Bever ofzo zijn ze toch wel vriendelijk genoeg om dit even voor je 'aan te meten' ?

Succes in ieder geval :)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan