T.N.F. MET 5 jacket


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Tja, wat denk je ervan...

Weet niet goed wat ik moet zeggen. Mijn eerste reactie is meer iets in de trant van 'What's next?'.

Klinkt allemaal fantastisch en schitterend, maar zijn er nog wel 'gewone buitensporters' die toch wel van wat extreem houden die dit geld-bedrag nog op tafel gaan leggen? Waar is de hobby dan?

Raymond
(die blij is met het vertrouwde drielagen-systeem)
 
Als ik er op de fiets niet uitzwem van het zweet zou-ie het geld waard kunnen zijn, maar ik heb er weinig vertrouwen in. Geen enkele (GT-)jas heeft dat nog waar kunnen maken...


Dennis
(die dus geen Gore-Tex jas heeft)
 
mmh..

Ik bedoel eigenlijk meer: Wat vinden we van deze ontwikkeling?? Een jas op batterijen??
Ik heb het niet eens over de prijs.. Wie zou bijvoorbeeld weten voor welke buitensportactiviteit zo'n jas geschikt is??
Wat moet je ermee?? Ik kan me voorstellen dat ondeskundig gebruik grote risico's met zich mee kan brengen.. Misschien zijn er mensen die dit het ei van Columbus vinden..

:7
 
mischien leuk voor een nachthike op antartica met een electrisch deken in je ondergoed ?

ik kan er inderdaad niet echt een toepassing voor bedenken :)
 
Bij "normaal" gebruik kan ik me er weinig bij voorstellen. Ik ben (nog) niet in de situatie geweest dat ik me met normale kleren niet warm kon houden.
Maar misschien in noodsituaties? Ik bedoel, de verwarming alleen gebruiken als je ergens ingesneeuwd op een berg zit en weet dat je nog een paar dagen op hulp moet wachten? Ik roep maar iets, zou het je overlevingskansen vergroten?? Ongetwijfeld zijn er onder ons alpinisten die hier een zinniger antwoord op kunnen geven dan ik, dus ik hoor het graag...

Dennis
 
Hallo Martin.

Nu eens even weer serieus.
Mijn inziens is het iets voor mensen die tijdens hun apres-ski in de sneeuw staan en van hun jagerthee genieten en vervolgens iedereen vertellen wat voor een mooie jas ze aan hebben.

Zelf zie ik er nog geen praktische nut van in, ookal omdat de batterijen het maar 2 uur vol houden en je een gigantische solar-cel moet mee nemen om al die batterijen steeds maar weer te moeten opladen.
Of je sleept je de blubbers aan extra batterijen.

C.M.
Peter.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan