tandeborstel


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Geweldige post!
Geheel conform m'n eigen beleving, bepaalde zaken waren vroeger inderdaad beter....
Ik hoop voor je dat het soort kwaliteit die je zoekt überhaupt nog bestaat.

Succes,

Martijn

- die zelf een kindertandeborstel gebruikt voor hiking -
 
De echte hiking-tandenborstel bestaat! Maar hij wordt helaas niet in Nederland geimporteerd. Zie ook: www.backpackinglight.co.uk dan onder: equipment-accessories Folding Tootbrush, Finger Tip Toothbrush.
De laatste is op zijn beurt dan al weer geimporteerd uit de V.S.
Groeten
Boelo
 
Gewoon een kinder tandenborsteltje kopen, evt een stukje van de steel afzagen en een diepvrieszakje eromheen....
Kost je geen bal, gaat een tocht lang mee en gewoon te halen bij de super om de hoek...


Yr DDraig Goch

R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Ahum,

Wat een bull! Ben jaren geleden gestopt met dit soort zielige gewichtsbesparingen. Poets met normale tandenborstel!

Edgar
 
Ik geef toe, het woordgebruik is wat ongelukkig, maar verder ben ik het wel met Edgar eens.... Het gewicht dat je verliest door voor het wandelen nog naar de wc te gaan is significanter dan de steel van een tandenborstel.

Groetz,
Dennis

- ziet gewoon te veel mensen met een 4 kg tent zeulen die wel de steel van hun tandenborstel afzagen -
 
ik zal vanavond maar even niet beginnen over het drie-sok-systeem.............;-)

vr gr ome kees, die zijn jordans 2 cm korter maakt, omdat ze dan makkelijker in het sealzakje passen
 
<Misverstand, mensen , gewichtsbesparing van deze orde heb ik ook altijd tamelijk hilarisch gevonden. Met afzagen krijg je trouwens een akelig scherp handvateind in je handpalm drukken. Maar in een plastic zakje, daar hou je de haren toch niet lang recht mee?
En wat een gedoe allemaal in je toilettas, het klinkt allemaal naar behelpen, mensen leven we nou in de 21e eeuw, die dingen bestaan toch al lang, ik ben allesbehalve een gadgetfanaat, ben ik nou zo veeleisend, WIJ zouden toch gewoon moeten bepalen wat de markt maakt, of niet?
Dus als je er toch binnen bent, kun je de verkoper vragen of ze die dingen weer importen toch, zo zou het toch moeten werken, ben ik nou gek?
En sorry, gaat een tocht lang mee nou dacht ik toch bij een club hikingfanaten te zitten, dat betekent voor mij 5x per jaar behelpen…..afijn…….doei en dank Peet, maar misschien kom ik voor maart nog wel in jouw buurt, waar was dat ook weer/
Rob
 
Quote:...Maar in een plastic zakje, daar hou je de haren toch niet lang recht mee?... /Quote

pffffff, die van mij hield t dus met gemak 2000 kilometer uit, afgelopen lente. ook in een plastic zakje.

vr gr ome kees
 
>
>pffffff, die van mij hield t dus met gemak 2000 kilometer uit,
>afgelopen lente. ook in een plastic zakje.
>

Echt?!?!
Heb jij vreselijk lange tanden?
Pfff....2000km aan tandjes poetsen:+

Ruud
 
>Pfff....2000km
>
>Ruud
>

Roedi, loopt je inflatable tandenborstel leeg????
FF plakken met pfffffff seam grip :7 :7 :7 :7

BTW Rob, je adres heb ik opgeschreven en Raymond heeft hem ff uit je posting verwijdert. Doe de volgende keer zoiets ff via je mail ;-) ;-) ;-) ;-)

Thanks Raymond.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
The Miniman

Misschien niet de meest diplomatieke woordkeuze maar wel duidelijk. Ik lach er tegenwoordig maar om.

Ik zie jullie wel op de top!

Groeten,

Edgar
Die het heerlijk vindt om na tig-uur klimmen/hiken zijn tanden met een normale tandenborstel kan poetsen!!
 
Maarre, om terug te komen op de originele vraag: Ik zou het geld terugvragen, want het ding voldoet duidelijk niet aan de verwachtingen.

Dat verpakkingsmateriaal eraf is maakt niet uit, al ben je wel een beetje overgeleverd aan de klantvriendelijkheid van de winkel (het ging over een bever toch? Dan weet je genoeg.)

grtz
Henk
 
Is it me or ........ dat ziet er uit als een omgevallen witte kliko

Maar samengevat, als je er niet fatsoenlijk je tanden mee kan poetsen, dan geld terug. En verder, een gewone tandenborstel van de supermarkt/drogist gebruiken want waar gaat het nu helemaal over ? Ruimte en gewicht is het niet, en die verbogen haren zal echt wel mee vallen denk je niet ? als je een klein beetje oplet hoe en waar je hem tussen weg steekt is de geadviseerde levensduur eerder om dan de haren krom
 
Tandeborsteltje.
Je kent het wel, het borsteltje zelf schuif je op een handvat, dat ook als “doosje “ dient, waar je het dus in kan schuiven.
Maar nu: versleten. Je rent naar een van Neerlands grootste buitensportfilialen , Bever geheten, koopt een nieuw, pakt het thuis uit, en wat blijkt: uit het doosje (akelig verspilplastic, maar goed) komt een tubetje elmex, en……alweer een doosje, in cellofaan nog wel !
Afijn, cellofaan verwijderd, doosje open: alweer een tubetje, zeer klein, ha, en een 2-delig borsteltje. Na wat gepruts blijkt het handvatje aan het borsteltje te bevestigen, en nu de proef:
Borstelen ! Helaas, er zit speling in de overbrenging van handvat naar borstel, dus dat schuurt niet, maar rammelt in de mond. Kortom: goed voor de hele hoge nood, maar niet om elke dag mee te borstelen als je 2 weken of langer weg gaat. Teleurgesteld terug naar de zaak, waar de verkoper je meldt dat ze daar NIETS AAN KUNNEN DOEN ! Het oude type borsteltje (volgens mij ooit gekocht bij een drogist ?) hebben ze niet (meer?). Ze moeten maar afwachten wat ze aangeleverd krijgen, met klachten van klanten kunnen ze niets. Ja, we leven 2007, niet in Wit-Rusland, maar hier in Nijmegen. Nou kan ’t hier best achterlijk toegaan, dus hou ik me aanbevolen voor tips of toegezonden surprises, want om nou voor een tandeborsteltje naar de Randstad te moeten………….
Grutjes,
Rob
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Pfff een topic openen omdat je vers gekochte tandenborsteltje niet blijkt te werken? kom op zeg, wat overdreven. Ik proef soms de onzinnige verwachting dat omdat iets in een buitensportzaak verkocht wordt,je ervan uit kan gaan dat alles een diepere "outdoorgedachte" heeft en topkwaliteit is. Reken maar dat elke nederlandse buitensportzaak weleens mindere producten verkoopt.

Gr. Bas
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan