Te koop: Twee paar minimalistische schoenen mt 44-45.

Omdat mijn voeten gegroeid zijn bied ik twee paar minimalistische wandelschoenen te koop aan die mij nu te klein zijn.

Merrell Trail Glove 1 zwart maat 46: Deze schoenen zijn alleen binnen een paar keer gedragen. Deze schoenen zijn geschikt voor zowel wandelen als hardlopen op de weg alsook voor trailrunning. Door de kleur zijn ze ook als casual schoen goed te gebruiken. Geschikt voor maat 45.

Prijs: € 65 ex verzendkosten

Vivobarefoot Neo Trail zwart/geel maat 45: Deze schoenen zijn een paar keer buiten gedragen maar nog helemaal in goede staat. Geschikt voor wandelen en trailrunning. Deze schoenen zijn minimaler en hebben minder demping dan de Merrells. De binnenzolen zijn nog ongebruikt. Geschikt voor maat 44.

Prijs: € 50 ex verzendkosten

Dit zijn beiden minimale schoenen die zero drop zijn (geen hielverhoging) en een uitermate soepele zool hebben. Je voelt precies wat er onder je voeten gebeurt en dat is de bedoeling van deze schoenen. In dit draadje heb ik er meer over geschreven: http://www.hiking-site.nl/prikbord/showthread.php?t=12641&highlight=barefoot

Voor hikers die dit soort schoenen een keer willen uitproberen kan ik nu voor een leuke prijs schoenen aanbieden.

Ik heb nog meer schoenen te koop (maat 44/45) maar dit zijn geen specifieke wandelschoenen. Heb je er belangstelling voor stuur me dan een pb.

Huib
 

Bijlagen

  • trail glove black1.jpg
    trail glove black1.jpg
    93,3 KB · Weergaven: 58
  • vivo neo trail.jpg
    vivo neo trail.jpg
    98,1 KB · Weergaven: 49
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan