Teleurstelling

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Dennie
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Dennie

Guest
Kom ik net terug van een avondje werken (bij Perry op de outdoorafdeling :7 ) is er een brief gekomen van SNP. De reisorganisatie waar ik me reis naar IJsland had geboekt met het bericht dat de reis is geannuleerd wegens te weinig animo.
:'(
 
Wanneer wilde je gaan? En welke reis? Zelf ga ik van 22 juli tot begin september naar IJsland. Voor de tweede helft (vanaf 12 augustus) zijn we eigenlijk nog op zoek naar 1 of 2 reisgenoten. We zijn nu met 3 personen en we beginnen met de meerdaagse tocht van de Skogafoss naar Landmannalaugar. Daarna staat o.a. de omgeving van Gullfoss en Geysir op het programma. Mocht je meer willen weten hoor ik het wel.

Groeten, Jasper.
 
Te weinig animo voor IJsland? Het moet niet gekker worden. Maar zoals Jurgen al zei, je kan er ook prima in je uppie heen. Bijvoorbeeld een circle-pass kopen voor de bus bijvoorbeeld waarmee je het eiland rond mag in maximaal 1 of 2 maanden. Kan je een aantal korte hikes doen op verschillende locaties. Er zijn ook zat lokale organisaties waarmee een en ander te regelen is.
Op de camping in Reykjavik (naast de jeugdherberg) stikt het van de rugzakkers en andere fietsers die net van het vliegveld komen of net weer teruggaan. Best kans dat je daar al meteen een vakantiemaatje vindt.
Laat je niet ontmoedigen, het is er zo verschrikkelijk mooi, gewoon gaan!!

Groetz,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan