tent en baby


Status
Niet open voor verdere reacties.
Luitjes,

Volgend jaar willen we met de kleine (dan 1 jaar, paar maanden) gaan camperen en uiteraard de bergen in. Ik ben me nu aan het orienteren voor een nieuwe tent. Eisen: 3-4 personen (ivm. een mogelijk tweede kindje in nabije toekomst) Lichtgewicht en minimaal 3 seizoenen. Ik ken de TNF VE-25 en de terranova Quasar 3 pers. echter vindt ik deze allemaal net iets te krap als er straks 2 kindjes zijn. Geen Hilleberg ivm beperkte hoogte van 1.10mtr. Iemand ervaring met kamperen/hiken met 2 kleintjes en tentkeuze? Graag ff meedenken allemaal!

Thanks:)
 
Hoi Edgar,

Wij hebben met de kleine inmiddels meerdere keren gekampeerd met een Eureka Tunnel Vision. Deze is behoorlijk groot en we hebben 'm dan ook elke keer op een camping opgezet, omdat je dan ook alles bij de hand hebt voor de kleine. De tent staat behoorlijk stevig en is eenvoudig op te zetten. Ruimte genoeg, ook als het regent en de kleine moet 'binnenspelen'.

Raymond
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan