[TE KOOP AANGEBODEN] Tentipi Nibba (Zirkon) light 5cp

In verband met de aanschaf van een nieuwe tent verkoop ik mijn Tentipi Nibba 5cp. De Nibba is de voorloper van en vergelijkbaar met de huidige Tentipi Zirkon light 5cp. In tegenstelling tot de Zirkon heeft de Nibba echter 3 ventilatie roosters.

De tent is voorzien van een binnentent met deelbare vloer (door middel van ritsen, zie fotos). De tent verkeerd in goede staat, maar is heeft door gebruik in alle 4 seizoenen uiteraard wel gebruikssporen.

De elastieken welke gebruikt worden voor het reguleren van de ventilatie in het dak functioneren naar behoren. De tent is voorzien van de mogelijkheid om een houtkachel te installeren, echter heb ik daar nooit gebruik van gemaakt.

Het is een lichtgewicht tent met ruimte voor 4 (knus) personen. Zet je alleen de buitentent op, dan is hij geschikt om met 4 personen te winterkamperen.

Het is een leuke tent welke nog met gemak een aantal jaren mee kan, dus graag alleen serieus bieden. De vraagprijs is €400,- Kenners weten de tenten van dit merk te waarderen.

Meer informatie kan gevonden worden bij Moosecamp of op de website van Tentipi zelf (model Zirkon light 5cp).
 

Bijlagen

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Ik denk zo 4 kilo ;)

 
Ik denk zo 4 kilo ;)

Ja dat weegt de opvolger zonder de binnentent. Ik ben benieuwd wat de tent van Richard weegt
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan