tentkeuze (alweer)


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Japatta

Guest
helleu Vriendjes en vriendinnetjes,

Graag zou ik mij een trekkingstentje aanschaffen maar ik ben er nog niet helemaal uit...

Een Nallo 2/3 GT Lijkt mij wel een mooi tentje helaas is de prijs minder meevallend voor mijn karig studentenbudgetje... In het archief vond ik o.a. de Eureka! Moonshadow duo (2 pers. 2.1 kilogram, 190 euro), TNF Tadpole,...Kennen jullie nog tentjes die best OK zijn maar iets budgetvriendelijker...(niet dat ik niet overtuigd ben van de kwaliteit van Hilleberg, maarja..)

Ik zou namelijk graag volgende vakantie al op stap gaan en niet nog twee vakanties moeten werken om mij een tentje te kunnen kopen...:)

Wat ben ik zoal van plan met mijn tentje??

vorig jaar gaan hiken in Noord-Lapland
trekkings in Ijsland, Scotland, Corisca, Pyreneën,..wie weet ooit wel Canada (alhoewel dit met het studentenbudgetje ook wel voor problemen zal zorgen.;-)) staan bovenaan op het lijstje.(in de winter een paar dagen Ardennen,..)
Maar ook een fietstocht (in Oost-Europa b.v.) lijkt mij wel iets hebben.
Wil ook wel nog eens in de Alpen gaan klimmen maar heus niet dat werk waar je een Ve-25 voor nodig heb :)

In de hoop dat jullie dit onderwerp nog niet ******beu zijn, en dus massaal antwoorden (zodat ik helemaal niet meer kan kiezen;-) )

alvast bedankt,

Japatta De Van Lapland Houdende...
 
Eeeeeehhh, als ik je plannen zo eens lees zitten daar best wel gebieden bij waar je met behoorlijk exteem weer te maken kunt (zult?) krijgen.
Dan kan de juiste tent het verschil uitmaken tussen een spannend avontuur met veel (na)pret of een opeenstapeling van problemen.
Lijkt me toch beter om niet met de allergoedkoopste tent op stap te willen gaan maar met een behoorlijk stormvast weerbestendig exemplaar de uitdaging aan te gaan.
MAW: Schroef je budget wat op (Avondje minder in de week stappen misschien??? :) )en koop een goede 3 of 4 seizoenen tent, desnoods 2e hands
hth
Rob

.
.
In nature there are neither rewards nor punishments-
There are consequences

R.G.Ingersall 1833-1899

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan