Terra Nova Superlite Voyager en Solar 2.2 Superlight


Status
Niet open voor verdere reacties.
op zoek naar 2 persoons tent die ook draagbaar is voor 1 persoon.
ben benieuwd of iemand ervaring heeft met de lichte versie van terra nova voyager en solar. en in hoe de kwaliteit is tov de 'normale 'uitvoering. lowland trailrunner spreekt me ook aan, maar naar alle verhalen te hebben gelezen over lowland van een paar jaar terug weet ik niet hoe de ervaringen nu zijn over de tenten van lowland. andere tips/adviezen zijn zeer welkom :)

groet michiel
 
Hallo Michiel,

ik ben in bezit van de terra nova voyager ultralight, de lichte versie dus van de gewone voyager. Ik heb hem dit voorjaar in schotland gebruikt en het is een uitstekende tent, zij het wel dat het onder bepaalde omstandigheden praktisch kan zijn een extra footprint (onderzeil) te gebruiken. Het is een lichte tent maar dat betekent wel dat er ook gebruik is gemaakt van licht(er) materiaal en een dunner grondzeil dan in de 'oude' voyager, maar dat merk je dan ook weer in het gewicht. Verder doet hij niet onder voor de gewone voyager.

overigens overweeg ik toch t.z.t. een andere tent te kopen met een andere luifelingang (a/d zijkant ipv rechtvoor), dus als iemand interesse heeft, dan ontvang ik graag even een mailtje.

bvb dank

Niels Janse
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan