thermarest


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hallo,

ik ben opzoek naar een nieuwe thermarest pro light 4.
regelair.

Maar bijna overal zijn ze 105€ maar op sommige plaatsen zijn ze ook goedkoper. Weet iemand een goedkope (web)winkel, voor dit soort spullen.
Futurum shop ben ik mee bekend.

en nog een vraag, waarom hebben ze het plaksetje en de hoes apart gedaan. Dit vind ik raar, en bij sommige webwinkels is dit ook niet aangegeven.

groeten Tom
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik heb ook ervaren een thermarest te kopen zonder hoes erbij. Waarschijnlijk verwachten ze dat je daar apart nog voor wilt bijbetalen. Nee dus, uit principe niet. Nu gebruik ik een aanspanbandje en een ander soort hoesje.
 
Twee maanden geleden kocht ik een prolite 4 en kreeg daar een klein oranje zakje bij. Die plakset is zeker al 10 jaar niet meer gratis bij Thermarest. Bij mijn weten is de garantie gebonden aan de mat en serienummer, niet aan de oorspronkelijke koper.
Groeten,
voyageur
 
De garantie van thermarest is zo lang als de levenslang garantie. Bij een 2e hands thermarest zal je in ieder geval de aankoopbon en andere papieren als de oude thermarest is vervangen door onverwachte fabrieksgebreken. De levenslange garantie is geldig voor normaal gebruik. Dus lekkages door gaatjes tellen niet mee. Delaminatie is wel een duidelijk farbriekage gebrek. Ook al lopen ze te zeuren bij een winkel dat je teveel draait dan is dat een onzinnig argument. Immers slapers draaien en het staat niet in de voorwaarden van Thermarest dat je niet veel mag draaien. Zo ook lekkages op het ventiel deze kunnen ontstaan door dit ding vaak te knikken. Maar zover dit defect niet beschreven staat in de voorwaarden van levenslange garantie kan je deze inruilen voor een nieuwe. Het succes van thermarest is ook dankzij de levenslange garantie voorwaarden. Zolang zij de voorwaarden niet wijzigen voor levenslange garantie vind ik het een geweldige merk!
 
delaminatie kan ook optreden door het ventiel overdag bij warme temperaturen dicht te laten. De lucht in de mat gaat dan uitzetten met delaminatie tot gevolg.
dit valt niet onder garantie, maar door een welles/nietes discussie te voorkomen krijgt de klant meestal gelijk.
 
Vorig jaar een "gedelamineerde" mat terug gebracht bij Bever.
Niet geschoten is altijd mis dacht ik.
Ik had de mat ongeveer in '87 gekocht, niet echt een fabrieksfout zou je dus kunnen zeggen.
Bovendien zaten er twee reparaties aan. En geen bonnetje natuurlijk.
Na pakweg drie weken kon ik gratis een trail3reg komen ophalen.
Levenslange garantie dus :)

Gr henk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan