Thru Hiker


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo iedereen,

Ik ga dus een nieuw tentje aanschaffen, de ander is door en door versleten, heb al één op het oog!
Tis een 2 pers tent van Moutain Hardware, Thru Hiker! Tis een drie seizoens tent, 2,6 - 2,9 kg! Mijn vraag is nu heeft iemand daar al ervaring mee? Is ze goed geschikt om lange tochten te maken, droogt ze goed? Is ze bestand tegen Vogezenwind en schotse regenbuien? Alle ervaringen zijn meer dan welkom!

Alvast bedankt!

Herman.
 
He Herman,

Waar ga je het tentje aanschaffen? Ik heb na onze negatieve ervaringen met Lowland ook op het web naarstig gezocht naar een Mountain Hardware met siliconendoek en niet kunnen vinden.
De tenten zien er heel goed uit, maar het doek uit de VS is echt heel slecht. Ter plekke hobblet iedereen met zo'n tent rond, maar het viel ons op dat ook iedereen er snachts een tarpje overheen spant tegen de regen......x( Dan zit je met je gewicht natuurlijk ook alweer een stuk hoger.....
Mooie tenten maar ff opletten op welk doek er gebruikt is!

Succes
Petra
 
Ik heb geen persoonlijke ervaringen met het tentje en kan dus ook niet direct iets zeggen over de kwaliteit van de materialen of zo. Houdt er wel rekening mee dat een groot deel van de binnentent bestaat uit gaas wat goed is voor de ventilatie, maar wat het tegelijker tijd ook minder geschikt maakt voor koude nachten en wintergebruik.

Je kan ook altijd even een kijkje gaan nemen op
http://www.outdoorreview.com/Backpa...in Hardwear,Thru-Hiker/PRD_76787_2955crx.aspx
De laatste bespreking dateert wel al van eind 2002 en ik weet niet of er ondertussen veel is veranderd, maar in principe zou dit een degelijke indicatie moeten geven.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan