Tips gevraagd voor een tocht van +/- 200 km in Frankrijk / Italië / Slovenië

Tips gevraagd :) Ik heb al aardig wat National Trails in Engeland / Wales gewandeld (Coast2Coast, Offa's Dyke, Ridgeway) en zoek nu langeafstandspad van rond de 200 km in (bij voorkeur) Zuid-Frankrijk, (Zuid)-Italie of bv Slovenië. Dit soort langeafstandspaden waar je makkelijk elke avond op een camping terecht kunt lijken daar echter schaars

Ik hoef niet echt de (hoge) bergen in. Aanwezigheid van campings of kampeergelegenheden zoals in Engeland bij een boer, en een winkel om de twee dagen vind ik wel belangrijk. En ik vlieg er graag naar toe, of eventueel met de Trein / Flixbus.

Heeft iemand misschien tips?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Slovenië ken ik goed maar ik ken daar geen tocht die aan je eisen voldoet. Wildkamperen is verboden en een trektocht met veel campings langs de route ga je er niet vinden.

In het zuiden van frankrijk ken ik er wel een paar.

De GR70 is een populaire route

Misschien iets minder belopen maar wel heel interessant is de Chemin de Saint Guilhem:

Een route met iets meer klimmen de dalen:

Maar er zijn er vast wel meer te verzinnen in Frankrijk.
 
Slovenië ken ik goed maar ik ken daar geen tocht die aan je eisen voldoet. Wildkamperen is verboden

Wildkamperen kan overigens prima in Slovenie, net als in de meeste andere landen in Europa waar wildkamperen niet mag. Wel opletten voor de beren in Slovenie.

Eins
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan