Tips gevraagd


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een andere slaapzak en zie inmiddels door de bomen het bos niet meer.
Ik zoek het volgende: een donzen slaapzak, liever niet zwaarder dan zo'n 1300 gram, waarbij je comfortabel kunt slapen bij -5 graden, zo rond de 200 euro.
Heeft iemand een goede tip?

alvast bedankt
Remco
 
Tja, volgens mij zijn er inderdaad heeeeel veel slaapzakken die aan jouw criteria voldoen. Begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ik denk ook niet dat het makkelijk is om je een advies te geven. Ik slaap bv al jaren met veel plezier in een Carl Denig, maar er zijn zo veel andere vergelijkbare slaapzakken.

Ik zou zeggen neem eens een dagje de tijd om een aantal verschillende winkels te bezoeken en bekijk eens een heleboel slaapzakken. Ga er eens in liggen, kijk hoe groot het pakketje is, etc.

Ga bv eens naar Woerden, Utrecht, Nieuwegein voor Zwerfkei, Kathmandu, Bever en Carl Denig. Of ga naar Amsterdam voor Bever, Denig, Demmenie. Of een dagje Rotterdam voor Bever, Slee, Demmenie. Of Nijmegen voor Spac en Bever.

Suc6 Eins
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan