tips voor LAW december / januari


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hi all,

komende december en januari zouden ik en mijn vriendin graag een aangenamer klimaat opzoeken en aldaar een mooie tocht maken van een (loop)dag of 14. Nu zijn we al een tijd hard aan het nadenken, maar we kunnen nog wel wat tips gebruiken om tot een keuze te komen. Belangrijk is:

- aangename wandeltemperatuur (graad of 15 overdag zou fijn zijn)
- betaalbaar (dat wordt dus binnen Europa)
- we lopen liefst met een grote rugzak, bij voorkeur zonder tent
- ovenachten in hut, YHA, B&B etc.
- en natuurlijk een hele mooie natuur

Qua wandelen zijn we wel opgewassen tegen de flinkere heuvels en bergen... Alle tips zijn van harte welkom, ik ben benieuwd!

Alvast bedankt!
groet, Martijn
 
Gezien de door jou gewenste temperatuur zou ik binnen Europa iets zuidelijks zoeken en dzan wel een route die bergen en flinke heuvels mijdt. Want hoe hoger hoe kouder en zeker in die periode...

Aardige opties zijn wellicht wel het Europese kustpad een gedeelte te volgen. Wellicht het Franse stuk. Heb je in ieder geval voordeel van de relatief warmere ksutlucht dan in de binnenlanden alwaar het al snel kouder wordt
 
Met dit soort eisen kan je eigenlijk maar 1 kant uit: snel het vliegtuig reserveren naar Palma of Gomera. Dat hoort in feite nog tot Europa en je kan er dus ook met euro betalen.
Voor Palma kan men bij Transavia terecht, Gomera is alleen bereikbaar met bootje of vliegtuigje vanaf een ander eiland.Buiten het hoogseizoen vallen de prijzen mee.
Groeten,

Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan