Tjechië Reuzengebergte


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo, Ik en nog een paar vrienden gaan van de zomer rondtrekken en hebben ons ook laten vallen het Reuzengebergte in Tjechië, mede dankzij info via deze site. We ereen meerdaagse trektocht maken en gaan wildkamperen. We weten alleen niet hoe goed dat mogelijk is daar, of je mag wil kamperen bijvoorbeeld en hoe streng ze erin zijn... Misschien dat jullie ook weten waar je gedetailleerde kaarten van dit gebied kunt krijgen? Alvast bedankt voor de moeite!
Groetjes Jasper
 
Kaarten vind je ongetwijfeld bij veel buitensportzaken, maar zeker bij Pied a Terre in Amsterdam of bij www.manymaps.com (een Belgische firma waar ik goede ervaringen mee heb).

Marla
 
Afgelopen jaar ook een berghutten gemaakt maar dan via een reisorganisatie. We hebben die drie daagse, wel zelfstandig gelopen. Maar ik vond het zeker de moeite waard. Wildkamperen is volgens mij niet toegestaan, maar als je een beetje creatief bent is het wel mogelijk. Wij zijn begonnen in Splynderuv Mlyn en daar ook geeindigd met een uitstapje naar de snezka. Volgens mij heb ik de route nog wel ergens liggen. Als je verder nog wat wil weten hoor ik het wel.

Kees
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan