TNF X-Frame™ Suspension System: Uw mening/ervaring?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
A

aCCuReRaS

Guest
Hallo iedereen,

Ik ben reeds lange tijd op zoek naar een degelijke rugzak.
Nu hoor ik van alle kanten andere meningen over het X-Frame™ Suspension System die de TNF rugzakken gebruiken.

De ene verkoper zegt dat het een goed systeem is, de andere breekt het af omdat het je rugzak lading uit evenwicht haalt.

Heeft hier iemand ervaring met dit systeem? Dan zou ik dat graag van jullie horen.

Alvast bedankt!
Groetjes
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

The Miniman

Als je op zoek bent naar een degelijke rugzak kun je voor dat bedrag beter een ander merk scoren. The North face staat nou niet echt bovenaan het lijste qua degelijkheid, wat rugzakken betreft tenminste. Heb zelf meer dan 6 jaar in een outdoor shop gewerkt dus weet een beetje waar ik het over heb. Beter een macpac of best of the best arcteryx. Of gewoonweg een Lowe alpine ook altijd goed.

mzzl.

Edgar
Kijk ook ff wat je ermee wilt doen, bij zwaardere gewichten als 15kg. kun je beter geen TNF kopen!!
 
ok, bedankt.

hetgeen mij bij de rugzak vooral aansprak was die afneembare dagrugzak, dat is handig vind ik voor als je eens een beklimming wil doen.
 
The Miniman

Je spreekt van een beklimming, daar is dat afneembare ding veel te klein voor, tenminste een alpine-beklimming. Als je er alpine-beklimmingen mee wilt gaan doen heb je echt een specifieke rugzak nodig. Denk hiernij aan touwbevestiging, stijgijzers, wandelstokken, sneeuwschoenen, ijsbijl, pickel, klimmateriaal, etc etc. Wil je echter alleen wandel-beklimmingen doen dan heb je niet zón duur ding nodig, kun je net zo goed een trekking rugzak kopen. Dus goed overwegen wat je er mee wilt doen en waar je prioriteiten liggen: klimmen of hiken? Als je vragen hebt en praktijk-antwoorden wil mag je me altijd bellen.

vrgr.

Edgar 06-53421212
 
Ik vermoed dat het de bedoeling is om met dat afneembaar topvak af en toe eens een wandeltop mee te pikken zonder dan direct heel de rugzak te moeten mee naar boven sleuren. Een interessante optie die me af en toe ook al van pas zou zijn gekomen.
Andere rugzakken in de zelfde prijsklasse en met zo'n afneembaar topvak zijn bv de Aether 75 van Osprey of de Makalu Light van Gregory; twee merken die zich kwa draagstel toch al onderscheiden hebben.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan