Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hi allemaal,

Kwam gisteren op Instagram in de story van Start Hiking een paar nieuwe toetjes tegen die in hun assortiment zijn opgenomen:
Ik ben groot liefhebber van lekker eten tijdens tochten, dus een lekker toetje mag nooit ontbreken. Lang geleden was ik helemaal weg van enkele zeer goede toetjes van Adventure Food, maar deze drie zien er (in naam in ieder geval) ook erg lekker uit. Dus was eigenlijk benieuwd of iemand ervaring heeft met ofwel het merk LYO Food ofwel met deze desserts (toetjes!).

Raymond
 

Bijlagen

 • LYOFOOD-POUCH_front_label-Apple_cramble-130g.jpg
  LYOFOOD-POUCH_front_label-Apple_cramble-130g.jpg
  238,1 KB · Weergaven: 15
 • LYOFOOD-POUCH_front_label-Chocolate_pudding-130g.jpg
  LYOFOOD-POUCH_front_label-Chocolate_pudding-130g.jpg
  240,8 KB · Weergaven: 15
 • LYOFOOD-POUCH_front_label-Crema_Catalana-165g.jpg
  LYOFOOD-POUCH_front_label-Crema_Catalana-165g.jpg
  254,2 KB · Weergaven: 16
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nou, ik wil wel 'proef'konijn zijn, hoor! Ik heb er meteen een hoop besteld. Dat was toch de bedoeling 😉?

Over mijn smaakervaring hoop ik binnenkort een terugkoppeling te geven. ('Binnenkort' is erg relatief).

Marla
 
Toevallig gisteravond nog een appel-abrikooscompote opgesmikkeld....die lag nog ergens in een rugzak oud te worden en was pas 3 maanden over datum 😀. De smaak heeft er niet onder geleden en met slagroom maak je een hoop goed 😉.

Ben benieuwd dus naar deze toetjes want voor komende zomer hebben we weer nieuwe nodig.

Groetzels,
Dennis
 
Ik heb wel ervaring met Lyo food maaltijden (een paar jaar geleden). Vond ze erg lekker!
Ik vind ze ook erg lekker, maar een deel van het aanbod is echt heel klein. Volledige maaltijd, voor de volle mep en dan 200-300 kcal is wel weinig. Maar in mijn webshop heb ik 'voorgeselecteerd' en kun je natuurlijk zelf makkelijk vergelijken via de 'vergelijkknop'.

Voor toetjes geldt dat overigens minder - al hebben ze best een flinke voedingswaarde. Samen met een maaltijd is dat wel smullen na een lange dag! :)
 
Ik bestel altijd Lyo als outdoormaaltijden: goede hoeveelheden, niet te zout en altijd lekker. Bijna net zo goed als Real Turmat maar dan wat goedkoper. Aanrader! Geen ervaring met de toetjes; ik neem meestal een paar chocolade mouse mee. Lichtgewicht en blijft wel een paar dagen goed in je rugzak.
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
; ik neem meestal een paar chocolade mouse mee. Lichtgewicht en blijft wel een paar dagen goed in je rugzak.
Bedoel je van die plastic bakjes met mouse? Niet bang dat die sruk gaan in je rugzak?

Zelf kook ik graag uitgebreid (zie foto, kan alleen op een daghike uiteraard waarbij ik de kip vacuum meeneem), maar voor toetjes blijft het altijd een beetje improviseren. Vandaar dat ik weer eens oets zoals deze van LYO wil proberen.
 

Bijlagen

 • 20200927_134142.jpg
  20200927_134142.jpg
  3,8 MB · Weergaven: 28
Ja gewoon van die plastic bakje met alu folie 'deksel'. Meestal de deksels tegen elkaar aan zodat die folie niet stuk kan gaan. Maar ondanks dat ik altijd aardig prop/onvoorzichtig ben is er nog nooit 1 open gegaan.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan