Trackingsystem voor eigen website


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Mensen,

Ik mag weer een verjaarscadeau uitkiezen :) Altijd leuk maar toch moeilijk!

Nu zoek ik een mogelijkheid om wel een track op te slaan maar niet een hele GPS mee te sjouwen. Dit laatste omdat ik toch een kaart bij mij moet hebben en het uiteindelijk mij alleen om de track, die ik dan op mijn websiteje kan zetten.

Dus weet iemand of zo iets bestaat en heeft er goede ervaringen mee (of juist niet). Andere leuke alternatieven zijn natuurlijk ook goed!

Met een wandelende groet!

Roel

'Vind waar je naar zoekt!'
----
http://wandelblogs.nl.s24.dotnetsql.com

'Vind waar je naar zoekt!'
----
http://www.wandelenisleuk.nl
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Er zijn mobiele telefoons met ingebouwde GPS. Daar kun je dan een programmaatje opzetten dat aan tracking doet. Als je kijkt op het club hiking site forum, op de langlaufhike 2, dan heeft er iemand een tracking van z'n mobiele telefoon geplaatst. Ik denk dan overigens wel dat je telefoon snel leegraakt. Dit soort tracken met telefoon of GPS is eigenlijk alleen een optie op meerdaagse tochten als je tussendoor je batterijen kunt opladen.
Nu ga ik er dus even vanuit dat je zowiezo een telefoon mee wilt nemen op je tochten en dat het dus geen extra apparaat wordt.

Edit:
Dit bericht bedoelde ik dat is opgenomen door een telefoon:
http://www.hiking-site.nl/prikbord/...sg&forum=138&topic_id=8371&mesg_id=9409&page=

Je zou ook nog kunnen denken aan een hartslagmeter. Garmin heeft hartslagmeters met GPS logging, dacht ik. Die kun je meenemen in plaats van je horloge en dan kun je onderweg ook nog zien wat je hartslag is.
 
Hoi Roel,

ik las recentelijk in TGO-magazine over een apparaatje dat een beetje lijkt op wat jij bedoelt. De Satellite Personal Tracker, te bekijken en bestellen ook (denk ik) op http://www.adventuretradingpost.co.uk/. Best een grappig apparaat, maar volgens mij niet lichter of kleiner dan de simpelste GPS. Je hoeft alleen geen extra batterijen mee te nemen, wat je bij bijvoorbeeld een Garmin Geko 201 wel zou moeten. Maar misschien bestaat er iets vergelijkbaars dat een stuk lichter is.

Groet
Harold
 
Hey Roel,

Kijk eens naar die mini-ontvangers van Qstarz. Die zijn zo klein dat je ze nauwelijks opmerkt aan je rugzak en je kunt ze gewoon aanhangen met een touwtje of mini-carabiner.

Raymond
 
Je hebt ook van die apparaatjes om op te slaan waar je je foto's hebt gemaakt...

grtz
Henk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan