Trainingen

  • Onderwerp starter deejee53
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

deejee53

Guest
Dirk Jan van den Berg
Egelantierstraat 99
1214 EC Hilversum

Om aan triaking te doen is het noodzakelijk om te trainen. Wie wil er mee traien (wandelen) rond Hilversum. Alleen is maar alleen en ervaringen om goed getraint aan een tocht te beginnen is volgens mij noodzakelijk. Wie heeft er informatie voor een trainingsprogramma en wiewil met mij trainen rond Hilversum (veel bosgebieden):+
 
Ik kan je niet uit de brand helpen want ik woon niet in de buurt van Hilversum, maar heb wel een vraagje. Wat is triaking?

Richard - die geen flauw benul heeft
 
Hoi Dirk-Jan,

Ik wil ook wel weten wat triaking is. Maar als je nu wilt wandelen met een groepje, organiseer (=een groot woord) dan gewoon ´s een dag of nacht wandelingetje. Er worden veel hikes georganiseerd in het oosten en zuiden van het land, maar in de buurt van Hilversum maar weinig en ik weet dat het daar mooi is. Kom er zelf maar zelden, dus leidt ons eens rond. Kunnen we mooi allemaal trainen/wandelen.

Organiseren is een groot woord, zoals ik al schreef, maar post ´s een berichtje met een datum. Dan reageren er vanzelf meer mensen.

Kortom; kom met (een voor mij gunstige) datum en ik loop mee.

Gr. Fred.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan