Travellunch online


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Als ik een paar dagen of weken op pad ga dan eet ik het liefste de droogvoer maaltijden van Travellunch. Ik vind deze maaltijden bijzonder goed smaken en TL heeft een zeer uitgebreide keuze aan verschillende maaltijden. Afwisseling in mijn maaltijden vind ik erg belangrijk. Zo had ik op mijn TGO tocht van de afgelopen maand tien maaltijden bij me en heb niet een keer hetzelfde gegeten. Helaas is Travellunch erg slecht verkrijgbaar in NL. Ik heb echter op internet

http://www.outdoorfair.de

gevonden, een winkel in Dortmunt, Duisland en heb daar mijn maaltijden besteld. Levering in Dtsl is gratis (boven een bepaald bedrag) en gelukkig woont een vriend van mijn in Dtsl, bezorging in NL kost € 15, maar als je tien of meer maaltijden nodig hebt is dat niet zo'n punt. De levering was snel. De service was uitmuntend goed. Zo had ik een maaltijd besteld die toch niet op voorraad bleek te zijn. Het geld daarvoor is teruggestort en ik heb gelijk een waardebon gekregen voor de € 7 bezorgkosten die de nieuwe bestelling mij kosten zou. Dat vond ik bijzonder netjes want als ik twee maaltijden bestel voor € 9 totaal en zij zelf de € 7 bezorgkosten voor eigen kosten nemen dan verdienen zij daar echt geen drol meer aan.

Kortom, als je graag Travellunch maaltijden eet dan kun je bij Outdoorfair terecht.

Eins
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan