trektocht Pyreneeën

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ronald
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Ronald

Guest
Welke avontuurlijke 30-50-er (m/v) voelt deze zomer voor een meerdaagse trektocht door de Pyreneeën? Mooi en ruig. Wil zelf gaan kijken.. Enthousiasme en conditie natuurlijk noodzakelijk.
Ik ben benieuwd!
deronder@hotmail.com
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

[laatste wijziging op 10-02-02 om 18:39]Hallo Ronald,

In welke periode wil je gaan en hoe lang??
Naar welk gebied wil je?

Fred
 
>[laatste wijziging op 10-02-02 om 18:39 ]Hallo Ronald,
>
>In welke periode wil je gaan en hoe lang??
>Naar welk gebied wil je?
>
>Fred

Hallo Fred,
Dank voor je (snelle)reactie! De plannen liggen nog niet vast. Heb nog niet in de P. gelopen, ben mij nog aan het oriënteren. Ik hou mij dus aanbevolen voor suggesties. Vanaf tweede helft juni schijnt het weer er betrouwbaar te zijn, dat lijkt mij een goed uitgangspunt. Voorlopig ga ik uit van een dag of 10 a 15.
Ronald
 
Hoi Ronald,

Er is laatst een serie dia-voorstellingen geweest van Ton Joosten, die zowat z´n leven ervoor inricht op die mooie toppen te bezoeken, bewandelen en te fotograferen. Hij heeft een aantal boekjes geschreven die tochten door de Pyreneëen aanhaald. Zeker de moeite, als je info wilt.

Ik wil dolgraag nog eens naar de P., en w.s. wordt dat verlangen ook wel bevredigd in het voorjaar ´03. Dit jaar is voor mij al een beetje druk met andere plannen. Misschien nog iets kleins in het najaar.

Gr. Fred
 
Als er genoeg liefhebbers zijn voor een paar daagjes Pyreneeën kan ik ook wel iets organiseren. Is immers m'n achtertuin. Je vliegt het ene weekend met Basiqair heen, het andere weekend weer terug voor nog geen 80 Euro per persoon.

Moet best te regelen zijn zoiets. Zeg maar een Winterhike in de zomer ofzo. Moeten we het misschien zelfs wel zomerhike noemen :)

Raymond
(afgelopen weekend bijd e Ebro-delta: ook heel mooi!)
 
zelf ga ik de GR10 lopen van de zomer. Zelf vind ik het midden van de pyreenen het mooist. rond gavarnie geloof ik. is een natuurreservaat. half juni is inderdaad zon beetje de beste tijd om te vertrekken. Op advies van ton joosten vertrek ik dan ook.

hee raymond bij de Ebro geweest? dastoch in de buurt van barcelona of vergis ik me?
 
'In de buurt' ja, zo'n 150 kilometer ten zuiden ongeveer wel :)

Maar erg mooi gebied hoor. Komende week zal ik de route opnemen op de site.

Raymond
 
Sohé..,
Ik roep wat en het wordt gelijk voor me georganiseerd! ;-)
Klinkt niet verkeerd!
Kortom: wie willen er nog meer die kant op?
En Raymond wat zou jij voor ons kunnen/willen regelen (behalve transport)? Ikzelf zou liefst in berghutten of gites willen overnachten (zo weinig mogelijk meeslepen), maar ik weet niet of dat realistisch is. Ton Joosten? Ben ik net begonnen te lezen. Stof voor wel 10 wandelvakanties, zo niet meer.
Ronald
 
[laatste wijziging op 12-02-02 om 23:59]Ja Ronald,

Zo zie je maar hoe great de hiking-site is!!!!
Misschien is het een idee om de status van het gast zijn gewoon te verlaten en je aan te melden als vaste bezoeker. Wellicht ben je iemand voor de Club hiking-site? Er worden regelmatig leuke events georganiseerd en eigen initiatieven worden altijd gewaardeerd.

Dit jaar Pyreneëen? Klinkt wel erg aantrekkelijk.
Ik zou zo graag een keer willen, maar dan geen hutten, gewoon tentje en dergelijke. Hutten zijn vaak zo druk heb ik begrepen. Daarnaast is bivakeren toch veel backpack-achtiger.

Ik hou dit jaar zeker in het achterhoofd, alleen zoals ik al eerder vertelde heb ik al veel te doen. En dat veel doen kost nu éénmaal geld. Hoewel een retour van 80 Euro natuurlijk niet veel is.

Gr. Fred
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan