Turkije, Lician Way.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Volgende week ga ik met drie vrienden naar Antalya, niet om in de zon te liggen, maar om een stuk van de Lician Way te lopen. Het plan is om vanaf het vliegveld een busje te nemen richting het schiereiland met de "bekende" vuurtoren. Vanaf hier lopen we terug naar Antalya. De reden hiervoor is eigenlijk heel praktisch, namelijk dat dit het meest dichtbij het vliegveld is en we iemand kennen die bij die vuurtoren is geweest en het daar heel mooi vond.
De route is echter 500 km lang en de vraag is dus of we wel het mooiste stukje van de route hebben uitgekozen en of we niet de andere kant op moeten lopen. We hebben wel al het boekje aangeschaft, maar hier staat niet in wat de aanraders zijn bij een trip van circa 6 dagen.
De bedoeling is om met volledige bepakking (eten+tentje) te gaan wildkamperen.
Heeft iemand ervaring op deze route? Graag hoor ik wat.

Alvast bedankt, edzer.
 
Hallo Edzer,
Wat ik je aanraad, is om goed te kijken op de site: www.lycianway.com/LycianWayContent/aboutthewalk.html Daar begint het al meteeen met een opsomming van de "highlights". Ook staan er nuttige updates t.o.v. het boek vermeld. Ook nog een verslagje uit o.a. Op Pad zit erbij. Een uitgebreid wandelverslag staat op www.trekkings.be
Wanneer je begint om de naam van het pad correct te spellen, is deze en andere informatie gemakkelijk te vinden!
Groeten,
Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan