UITVERKOOP

Beste hikers op dit forum,

Jarenlang ben ik met veel plezier lid geweest van dit forum. Een aantal jaren geleden kreeg ik de Ziekte van Lyme. Ik ben daarvan hersteld, maar heb er wel een blijvende knieblessure aan overgehouden.

Bij mij thuis staan 15 grote plastic opbergkratten met 1e klas hikerspullen. Ja, ik was een gear junkie :) Alles lichtgewicht, maar ook zeer robuuste zaken. Top-kleding, top-materiaal, top-slaapgerei van -40C tot +40C, cuben tenten, hangmatten vanuit de US, kookgerei (veel titanium of ander top-spul), waterfilters, UV-pennen, 3 paar wandelstokken, sneeuwschoenen, bivy's etc. etc. . . . . Oftewel, kosten nog moeite gespaard om een optimale hikerservaring te hebben. Tot op heden kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om er afstand van te doen. Ook wel een beetje in de hoop dat mijn knie wel zou overgaan.

Wij gaan echter verbouwen en ik heb besloten dat het tijd wordt om afscheid te nemen van de spullen en de mooie herinneringen tussen mijn oren te bewaren,

DAT BETEKENT DAT IK EXCLUSIEF OP DIT FORUM ALLES TER VERKOOP AANBIED TEGEN 25% VAN DE HUIDIGE NIEUWWAARDE. En veel zaken zijn in nieuwstaat.

Als je wilt weten wat ik zoal heb? Kijk dan naar de video's op mijn YouTube-kanaal op Nomad Philly

Ben je geïnteresseerd en wil je een rit naar onze woonboerderij in Drenthe maken om te kijken en/of te kopen? Laat het dan weten onder philip.venema.eu(appestaart)gmail.com. Een bezoek kunnen wij heel goed en Corona-veilig organiseren. Je mag lekker neuzen en rommelen; wij blijven op afstand. En . . . zit er iets tussen? Zoek dan op internet; vind de huidige verkoopprijs; keer 25%, en het is van jou. Spelregels: Geen opties, als je komt kan je direct kopen.

Hopelijk vinden veel zaken op deze wijze een goede bestemming naar echte liefhebbers; dat zou gaaf zijn.

Hartelijke groet!
Philip Venema
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Och jee, dat doet zeer aan het hart om je verhaal te lezen. Succes met de verkoop. Maar bewaar wat voor je kinderen, die gaan er zeker later nog wat aan hebben. Want ik gok dat die wel weer gaan lopen eenmaal zelfstandig.
 
Ach, dit is zo toevallig. Ik maakte vanmiddag mijn eerste teek van dit jaar dood en zat toen iemand over jou te vertellen en me vervolgens af te vragen hoe het nu met je zou gaan. Apart dat dan het eerste wat ik op Mn mobiel lees deze post is....
Dit zal een moeilijke beslissing zijn geweest. Hoop dat je nog wel op andere manieren veel van het buitenzijn kan genieten!
 
Beste hikers, een aantal zaken zijn al weg, waaronder de Ultamid 4. Veel mensen vragen om foto's. Hierbij 2 collage's van alleen kookgerei en rugzakken. Het slaapgerei, hangmatten en andere zaken staan hier niet op. Maar ook die voorraad is aanzienlijk, Waaronder ook een paar zgan slaapzakken van Yeti met top-kwaliteit dons.

inCollage_20200510_114100051.jpg
 
Het betreft de volgende rugzakken:
- Arc'teryx Arrakis 50
- Osprey Talon 22 (kids)
- Osprey Atmos 25
- Inov8 Racelite 24
- Golite Jam 35
- Mountain Laurel Designs Exodus
 
Wat naar als je op deze gedwongen manier afscheid moet nemen van een geliefde hobby. Ik hoop dat je een beetje troost kan putten uit dat de spullen bij fijne mensen terecht komen die de herinnering levend houden.
 
Hoi Philip, welke Yeti slaapzakken heb je? Ik heb zelf een vib 700, beste aanschaf ooit.
Tip om wat te bewaren voor je kinderen lijkt me een goede. Mijn dochter heeft een paar jaar wat andere vakanties gehad maar trekt er nu zelf op uit. Komt spulletjes lenen en die verdwijnen dan. Ruimt ook op.
 
Slaapzakken die ik heb zijn de Yeti VIB 1000 en de Yeti Passion V. De VIB 1000 is een monster voor in de winter. 2 keer in geslapen.

Verder heb ik nog 2 MLD Spirit Quilts, zie MLD Quilts. Deze quilts zijn in NL onbekend, maar geweldig. Door hikers, voor hikers. Tussen 5C en daarboven nam ik altijd de quilt mee. Licht, warm en isoleert ook als ze vochtig/nat zijn . . .
 
Heb het er druk mee, mensen. Dank voor al jullie aardige reactie hier en in PB. Ben nu op de helft met inpakken. Alles wordt aangetekend verzonden. En er is nog veel niet verkocht. Ik zal daar later weer wat foto's van maken. Heb ook niet alles genoemd.

IMG_20200510_181050.jpg
 
Hoi Philip,

Balen voor jou. Dat is geen fijne keuze waar je voor stond.
Mocht Bas de yeti passion 5 niet willen, dan heb ik interesse. Anders heb ik wel interesse in de VIP 1000.

Hartelijke groet, leontien
 
Mocht Bas de yeti passion 5 niet willen, dan heb ik interesse. Anders heb ik wel interesse in de VIP 1000.
Bas wil de passion V hebben. De VIB 1000 is een topper he? Ook in prijs. Nieuw EUR725 nu met korting. Verkoopprijs dus 25% is EUR181. Deze slaapzak is in nieuwstaat. Als je wilt dat ik hem aangetekend verstuur? Dan EUR 190 Mail mij graag even onder philip.venema.eu(apestaart)gmail.com.
 
Hoi Philip,

Wat vervelend van je knie... Klinkt niet mooi, maar klinkt ook alsof je weer voorwaarts gaat door de spullen te verkopen. Wellicht is er een nieuwe hobby bij gekomen?

Verder ben ik erg geinteresseerd in wat spullen: ik heb namelijk nog een flinke lijst van zaken die ik graag aan wil schaffen (voor mij is dit een nieuwe hobby ;)) en dat probeer ik zoveel mogelijk tweedehands te doen (uit duurzaamheidsoverweging maar zeker ook om de kosten een beetje te drukken).
Heb je ergens misschien een lijst van wat je hebt? Of kan ik je mailen?

Ik ben onder andere op zoek naar:
- lichtgewicht tent (1 of 2 p)
- lichtgewicht matje
- ultralight backpack
- lichte wandelstokken
- een quilt (ik zie hierboven dat je er één hebt)
- Steripen
- crampons of microspikes
- merino kleding
- wellicht wat lichtgewicht kookgear (al heb ik al een jetboil)

Ik ben misschien over 2 weken wel in Friesland (met de fiets) en zou dan -afhankelijk waar je woont- langs kunnen komen.
Ik hoor graag van je!
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan