Ultralight Inkoopactie: FlexAir kussens

Bedankt voor alle enthousiaste reacties! Ik heb zojuist de bestelling geplaatst, Estimated delivery: Oct. 20 - Oct. 31....

Het lijkt erop dat dit de belangstelling wel zo'n een beetje is. De 50 hebben we niet gered, dus mochten er toch nog mensen interesse hebben of hun "bestelling" willen aanpassen dan hoor ik het graag. Ik zal de personen die zich hierboven gemeld hebben een dezer dagen persoonlijk benaderen voor adresgegevens, tikkies volgen dan als ik de kussens binnen heb :)

Max
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Leuk dat er nog steeds reacties binnenkomen! De bezorgdatum staat nu op 30 oktober, dus ik verwacht dat de kussens in de week van 2 november bij jullie kunnen zijn :)
 
Tot mijn verbazing kwam het pakketje vandaag al binnen, terwijl de bezorgdatum nog steeds op 30 oktober stond! Ik heb die van mij even opgeblazen en het voldoet zeker aan mijn verwachtingen! 17 gram op mijn keukenweegschaal, en de "sloop" is best wel zacht, dat was een positieve verrassing.

Ik zal jullie nu even individueel berichtjes en tikkies sturen, dan komen de kussens z.s.m. jullie kant op.

IMG-5788.jpg
 

Bijlagen

  • IMG-5789.jpg
    IMG-5789.jpg
    1,3 MB · Weergaven: 24
Hoi!

in goede orde ontvangen Max, wat een geweldig grappige kussens :). Snel eens proberen. nogmaals bedankt voor het regelen en iedereen: veel plezier ermee en slaap lekker!

groetjes Wouter
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan