US shoppen?

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Inderdaad. Uit mijn hoofd met winkels in Queenstown en Te Anau. Mogelijk versturen ze niet eens naar het buitenland maar je kunt het ze vragen. Of je antwoord krijgt weet ik niet. Toen ik medio januari per mail vroeg naar de aanwezigheid van bepaalde Leki's in Te Anau, of de mogelijkheid ze daarheen op te sturen heb ik nooit antwoord gehad.

Aanvulling: ik weet nu ook wat 'wraps' zijn, buiten dan wat je kunt eten. Bivouac in NZ is een goede en betrouwbare (web)shop, die ook reageert op emails.

Marla
 
er staat:

Free Worldwide Delivery to Over 35 Countries on orders over $100 NZD

maar ik zou altijd kijken of ze het mogen sturen, bij ebay zie ik ook vaker issues met leveringen naar nederland.
 
Sja en dan heb je het pakket misschien eens over een maand of 3...
Nou ja.. door al dat getwijfel is de aanbieding inmiddels verlopen:rolleyes:
 
Ja, dat klopt. Die was tot en met 2 april. Jammer, want het is volgens mij een goede winkel en de verzending zal qua tijd vast meevallen. De tijd bij de douane in NL en de invoerrechten zullen alleen niet meevallen, net als met US- (en dadelijk UK-) aankopen.

Ik heb zelf op 2 april nog met korting een heleboel zakken van mijn favoriete droogvoer Backcountry Cuisine laten kopen. Ik heb dan ook een eigen koerier ;)

Marla
 
Sja en dan heb je het pakket misschien eens over een maand of 3...

Tis Nieuw Zeeland, niet Nuthopeloos-Zuid of zo. Ik heb wel eens wat bij Kathmandu in Nieuw Zeeland besteld, dat had ik in nog nét geen 3 weken in huis per gewone post. Per DHL kan het zelfs in 10 dagen ....

Maar de laatste jaren ben ik 1x per jaar in Nieuw Zeeland voor het werk .... dus kan ik gewoon ter plaatse even de aanbiedingen van Kathmandu, Bivouac en Mountain Designs afstruinen :rolleyes:

Groetzels,
Dennis

- (voor de liefhebbers van Charles M Schulz) -
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan