Vakantie-verlangen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
W

Willem

Guest
Nog een paar maanden en dan is het weer zover: Vakantie! Nu al weet je waar je heen gaat, dus in elk vrije uurtje zoek je het web af op zoek naar info en plaatjes over de streek waar je heengaat. Je meelt mensen die in het gebied wonen, je stelt je voor hoe mooi het is. Je gaat naar je favoriete buitensportwinkel en koopt alvast wat spulletjes in. Je ICQ't je mede-hiker tweemaal per dag en zeurt aan zijn/haar kop dat je er zo'n zin in hebt. Kennen jullie dit gevoel, mede-hikers? Ik verlang er zooooo naar. Ik droom van vlaktes, bossen, rivieren, meren en watervallen. Van dat supergave gevoel als je uit de trein stapt en weet dat alles wat je nodig hebt op je rug zit. Je slaat het pad in... op weg naar dat onbekende gebied.
Je snakt naar kampvuur, je voeten laten bijkomen in een bergstroompje, een avondwandelingetje voor het slapen gaan met een sterrenhemel met zo ontzettend veel sterren. En dan lekker je tentje in, helemaal alleen op dat verstopte plekje in het grote donkere bos. Of op dat beschutte plekje net onder de bergtop met uitzicht op de ondergaande zon. Of nog even lekker na een dag flink wandelen in het avondzonnetje zitten met een schuimend pilsje? 's Ochtends inpakken, alles weer bij je en op weg naar... wie zal het zeggen? Natuurlijk heb je de route de vorige avond al even bekeken. Goh, hoe zou dat stroompje eruitzien. Zouden we het strakke schema halen?

Mijn punt is: Ik kan niet wachten. Ben ik de enige gek of ????
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nee je bent zeker niet de enige. Ik zit te springen om weg te gaan. Weg uit dat gebouw waar ik werk. Weg de vrije natuur in. Het probleem zit hem erin dat ik nog niet weet wanneer ik vakantie kan nemen en waar ik dan naar toe moet gaan. Er zijn zoveel mooie gebieden in Europa. Zoals de Alpen (Zwitserland, Oostenrijk of Frankrijk maakt niet), Schotland, enz. Ik ben driftig op zoek naar een goede bestemming. Ik denk dat het de Zwitserse Alpen gaan worden, maar waar..... Om dan later nog een weekje te gaan klimmen in de Italiaanse Dolomieten. Hmmm ik kan haast niet wachten tot het vakantie is. Is zeker nu het hier regent, hagelt en sneeuwt.
 
Willem jonge, het is voor mij vandaag, nu dus nog 2 maanden 1 week 6 dagen en ongeveer 3 uur en een paar minuten dat ik met veertien liefhebbers op vakantie ga. Gelukkig heb ik tussendoor nog een wandelweekend. Anders zou ik het niet redden. Ook sterkte gewenst.
 
Hola...

ik word al een poosje erg vrolijk van deze berichtjes omdat ze zo treffend het universele buitensportergaatopvakantiegevoel weergeven...Het leukste vind ik dan om te constateren dat we met z'n allen erg druk kunnen zijn met iets wat eigenlijk het ultieme nietsdoen en de Total Relaxation moet zijn... Je laten leiden door de natuur...Het wordt licht/het wordt donker...Je eet wat/je moet poepen...Je wordt moe/je wordt wakker...en ondertussen hoef je slechts je ene been voor de andere te zetten en adem te blijven halen om te genieten van de steeds wisselende panorama's die zich aanbieden tegen een tarief waar iedere schouwburg, bioscoop of pretpark nog iets van kan leren...
Maar wat zijn we er druk mee!
Telkens de Hiking-Site bekijken op nieuwtjes...
De bladen lezen...
Op de hoogte blijven van materialen...
De buitensportzaken platlopen...
Praten..Bellen..Schrijven...
Routes verzamelen en nieuwtjes uitproberen..
Kaarten en Routeboekjes bestuderen...
Sporten voor de conditie...
Ondertussen de broodnodige wandelweekendjes...
Onderhoud van je spullen...
Veel fantaseren...
Gezond eten...
Sparen voor nieuwe investeringen...
Nòg een boek kopen...
Opnieuw begroten...
Weer een beurs of Tentenshow...
Waar is de Vector het goedkoopst?...
Wat met het neefje van Naar?
Frits Vrijlandt op de top?


???!!!!!???!!!

Ontspannen!

!!!??!?!????!?

}>
 
Leven is de stad is eigelijk overleven,
overleven in de natuur is eigelijk pas echt leven!

Vanaf het moment dat ik weer terug ben van een reis, zit ik meteen met mijn neus in de reis-gidsen en stroop ik heel internet af. :)
Het lieft zou ik alleen maar reizen, maar ja, de realiteit is anders helaas. :-(

Regelmatig heb ik zin om alles achter te laten, mijn rugzak te pakken en gewoon mijn neus achterna te gaan, op weg naar onbekende bestemmingen.

Zucht .....

Nee, je bent echt niet de enige die dit gevoel heeft.

Jurgen.
aka GlowDog
email : glowdog@xs4all.nl
icq : 52081021
irc : channel #backpack op IRCNet
 
Willem, je bent zo gek nog niet.
Sterkte en geduld. Joep
 
Mijn leeftijd is 70 en ik heb met mijn broer van 5jr. jonger verdeeld over 2 jaar via Pieterpad en GR 5 van Deventer naar Noord Frankrijk gelopen. Dit jaar kan mijn broer niet en zal ik dus alleen verder moeten, tenzij ik een wandelgenoot kan vinden.
Ik vertrek ongeveer 25 april en wil voor maximaal 2 weken wegblijven. Per dag loop ik onmgeveer 30 km(vlakke etappes) en 25 km wanneer het klimmen is geblazen. Ik ben gepensioneerd leraar v.o. en ex tabaksplanter(Indonesie). Een tentje neem ik niet mee en ben dus aangewezen op hotelletjes, B&B en desnoods "la paille". Wie voelt ervoor?
G. Heijting, Berghorst 10, 7414 HW Deventer e-mail:geeheijt@wxs.nl
 
Misschien, als onze bestemmingen wat overeenkomen, kunnen we een eind samen lopen. Ik, v. van 39, wil vanaf maart/april de tocht richting santiago de compostella aanvangen vanuit de plek waarop ik eerder aangekomen ben tijdens (lange) weekenden Pieter- en pelgrimspad en GR 5 wandelen, nl. Noord-Luxemburg. Echter, na een poosje splitst deze af richting Vezelay (E2) en daar wil ik heen. Dus ik weet niet of dat overeenkomt met jouw wens in plaats en tijd, maar houd me op de hoogte en misschien is er iets af te spreken. Groetjes en loopze!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan