vakantiemaatje gezocht


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo mijn naam is Debbie.
ik ben op zoek naar een vakantiemaatje voor dit jaar voor de periode 13 juli t/m 1 augustus heb ik vakantie en wil ik graag een reis maken welke bestemming nog onbekend, misschien is het een optie om samen dan wat uit te gaan zoeken,dit zou dan wel op kort termijn moeten gebeuren aangezien we dan in het hoogseizoen zouden gaan.
Waar ben ik naar op zoek:
Iemand die sportief aangelegd is (ben ik zelf nl ook)tussen de 27 en 35 jaar oud (m/v)die het leuk zou vinden om een actieve vakantie of een rondreis zou willen maken.
het lijkt me wel handig als we vantevoren af zouden kunnen spreken om elkaar al eens een paar keer gezien en gesproken te hebben voordat we op vakantie zouden gaan.:)

Ik zelf ben 27 jaar woon in Zeeuws-vlaanderen en ben sportief en actief aangelegd,dus rondtrekken met een rugzak en dergelijke allemaal geweldig!!!

Ik hoop op een leuke reactie en wacht met spanning af.

groetjes Debbie:)
 
Hallo Debbie

Een leuk vakantie maatje voor een derglijke reis zoek ik ook
Alleen liggen voor mij de datums van mijn vakanties nog niet allemaal vast. Mijn emailadres is: deklimmer@gmail.com

Groetjes Paul
 
Hoi Debbie,

Leuk idee! Ik heb een aantal wandeltochten gemaakt in Spanje. Voor de komende vakantieperiode heb ik nog geen vast omlijnde plannen, en nog geen vakantiemaatje. Ik ben actief en sportief, en zou het leuk vinden om eens te brainstormen over een bestemming en invulling.

Groetjes,

Nico.
nicoweenink@hotmail.com
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan