van mont blanc naar matterhorn

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Kloek
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

Kloek

Guest
hoi allemaal

Ik loop met de gedachten rond om eind augustus/begin september via niet al te hoge etappes (max 3500 m) van Chamonix naar Zermatt te lopen (huttentocht en waar nodig tent). Daar sluit ik dan aan bij een andere groep die nog een dag of 5 rond de Matterhorn dagtochten maakt.

Ik zou er dan een dag of 8 over mogen doen.

Heeft iemand dat eerder gedaan? kan dat? wat zijn de etappes die afgelegd zijn? is dat alleen te doen? kortom, voordat ik gedetailleerd ga zoeken leg ik het eerst maar eens in de groep

Ik hoop dat iemand me kan helpen

Nico Kloek
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Martin

Die heb ik gezien en ik heb hem inmiddels ook een mail gestuurd, echter dat is een te gevaarlijke route om alleen te lopen. Ik hoop dat er ook nog een route is tussen de 2000 tot 3000/3500 meter.

Nico
 
Ik kan je niet helpen, maar ik zou me graag bij je aansluiten.
 
Hallo Armand

Je reactie is een beetje laat, het betrof aug/sept. dit jaar. Ik heb overigens een andere route gelopen, de Tour du Mont Blanc. Ik heb inmiddels wel een (gratis) boekje met wandertouren in Wallis gekregen van een overkoepelende VVV-organisatie in Zwitserland, waarin de route van de Mont Blnac naar de Matterhorn ook is opgenomen. Die route heb ik nu dus en wil ik nog gaan lopen. In het totaal staan er 22 routes in dat boekje. Prachtig compact boekje met op A5-formaat elke route in kleur opgenomen. Je kunt dat laten plastificeren en dan op de achterkant alle hutten hotels kopieren, want die geven ze ook op A-5 mee. Ik heb de Tour du Mont Blanc bijna uitsluitend op dat A5-je gelopen.

Toch dank voor je reactie

Groet,
Nico
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan