Vaude


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Heeft iemand ervaring met jassen, broeken van het merk Vaude? In Breda is nu volgens hun de eesrte officiele vaudewinkel geopend. Het zag er best redelijk uit.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Vaude is op zich een best merk voor als geen superkwaliteit zoekt maar t gewoon goed mag zijn.
Ik heb de nodige fleeces en windjacks etc hier van dat merk en die bevallen goed, afwerking en zo is ook altijd goed.
hth
Rob


Yr DDraig Goch


R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Goed,

Vaude tenten zijn kwalitaitef prima met een aangename prijs.
Naast een lijn met PU gecoate tenten ("goedkope" lijn) hebben zij sinds enkele jaren ook tentdoek voorzien van een silicone elastomeer coating (duur(dere)lijn) In het algemeen zijn het 3 seizoenstenten waarbij zowel tunnels als koepels als geodeten worden geproduceerd. Voor elk wat wils , ook ten aanzien van ruimte en/of gewicht. Het is niet de absolute top maar gewoon goede produkten tegen prettige prijzen.

Met vriendelijke buitensportgroet

Buitenvoetje
 
Ook belangrijk:
Ik hoorde vandaag dat de mensen achter deze zaak in Breda al bij ons bekend zijn van Outdoor en travelfitters uit Bergen op Zoom/Roosendaal, die staan goed bekend als het op hun service aankomt!

Rob
-De kwaliteit van de mensen leek me minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de goederen
Yr DDraig Goch


R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Hoi Marius,

>En de tentjes, iemand daar ervaring mee?

Ja, ik heb een vaude tent. De tent zelf is goed, maar de stokken zijn slecht. 2 van de 3 stokken waren al na een paar keer opzetten gebogen en 1 is er doorgebroken.

De tent is verder voldoende windvast en goed waterdicht.

Groeten,

Linda
 
Heb zelfs sinds half jaar de éénpersoons Hogan Ultralight I. Ze noemen het een 1-2-persoons, maar dat lukt je in je levensdagen niet.
Prima tentje, heb er in januari mee in de Ardennen gestaan; staat stabiel bij behoorlijk wat wind, had geen last van condens....

Groetz,
Dennis
 
Even over het buigen van je stokken. Dit is min of meer normaal. Ik ben aan mijn 7e tent toe en in vrijwel alle gevallen zijn mijn stokken gaan "staan" in de vorm van de tent. Dat tentstokken breken is minder prettig maar ook dit regelmatig meegemaakt (dit bij zowel Hilleberg als Lowland tenten) Het lijkt erop dat op dit moment steeds meer fabrikanten met flexibere stokken gaan werken die meer "mee"buigkracht hebben zodat bij zwaar weer er weliswaar meer beweging in de tent zit maar de kans op breuk kleiner wordt.

Met vriendelijke buitensportgroet

Rene
 
Mijn Vaude jack, 3 laags met "trans active" zou wat betreft de prijs (iets van €350,-) wel iets meer waterdicht mogen zijn. Ik heb die jas nu twee jaar en gebruik hem regelmatig, maar niet echt intensief,weinig rukzak, meestal fietsen. Toch laat ie op veel plaatsen water door, al bij een lichte bui.
De jas van Vaude voldoet dus niet helemaal aan de verwachtig. Overigens is de jas wel erg slijtvast, deze belofte maakt ie waar. Vaude krijgt van mij een 6-

groeten, Rob
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan