Veldbed.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Volgens mijn broer moet ik een veldbed mee gaan nemen als ik ga ik hiken, nu is het zo, dat ik nog nooit heb gehiked dus kan ik voor de rest niks zeggen er over.

maar wat zeggen jullie hier over.

bedankt
groetjes annie:D
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

een bed? nau dat is pas luxe. Nog nooit een hiker met een veldbed zien lopen. Als je kampeert is een een veldbed ok, als je gaat hiken, moet je dat ding ook meenemen. En dat is minder. Een veld bed is groot, zwaar en log.
 
Ik denk dat het indd veel te zwaar is om mee te nemen als alles op je rug moet.

wel weer een leuke stelling over de lichtgewicht hiker;)
 
Mmmm,

Het dichtstbij een bed kom ik met mijn Exped Down Air mattrass. Maar die is dan ook een behoorlijk aantal centimeters dik en dus super-comfortabel. Weegt evenveel als een gewone therm-a-rest, dus daar hoef je 'm zeker niet voor thuis te laten.

Maaruh, een echt veldbed is wellicht wat te veel. Of het moet zijn voor in het basiskamp (lees: camping) waar je de auto parkeert en van waaruit je enkele dagtochten gaat doen. Maar dan heb je wel een tent nodig die daar geschikt voor is.

Raymond
 
Hee Annie,

Als hiken voor jou rondjes om de auto lopen betekent dan is een aluminium veldbed en een bijpassende bungalow tent inderdaad een comfortabele optie.

Persoonlijk denk ik dat je broer je een loer probeert te draaien, wat op z’n tijd best grappig is maar niet echt hulpzaam is tijdens je speurtocht naar hiking gear.

Als je een aantal dagen aangewezen bent op wat je in je rugzak hebt zitten is een schuimmatje of liever nog een zelfopblazend matje een betere optie. Ga eens naar een outdoor speciaalzaak als Demmenie of Bever Zwerfsport en laat je eens rustig uitleggen wat er mogelijk is voor jouwn wensen en budget.

Natuurlijk kun je ook je vragen hier kwijt maar dan moet je iets specifieker zijn met wat je ermee wilt gaan doen, tevens is het nooit weg al een paar van die dingen in je handen te hebben gehad zodat je weet waar wij over lopen te mijmeren.

Ga eerst je broer maar eens om opheldering vragen. Als hij nog steeds volhoudt dat jij een veldbed van 5 kilo in je rugzak moet proppen dan moet je hem maar eens op dit forum laten inloggen, hebben wij ook weer eens wat te lachen.

Namens de community wil ik je trouwens ook van harte welkom heten in de wondere wereld van het hiken, je gaat een hoop leuke avonturen meemaken.

Gr,
JAO
 
>Namens de community wil ik je trouwens ook van harte welkom
>heten in de wondere wereld van het hiken, je gaat een hoop
>leuke avonturen meemaken.
>
Mmm, volgens mij is Annie al maanden actief hier. Maaruh, jij ook welkom hoor. Namens de hele community ;)

Raymond
 
Thanks Raymond,

Annie riep "nu is het zo, dat ik nog nooit heb gehiked dus kan ik voor de rest niks zeggen er over." deed mij als inderdaad niewkomer denken dat ik niet de enige was...

Aan het aantal posts te zien is ze inderdaad al even actief hier, beginners foutje..

Gr,
JAO
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan