Vercors, routesuggestie gezocht voor ca 5 dagen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Allen,

Komende zomer (eerste helft juli) willen we en trektocht (bivakkeren) door de Vercors gaan maken. (bivakkeren). Is er wellicht iemand met een een leuke routesuggestie voor ca 5 a 6 dagen? al dan niet uit eigen ervaring. Ik kom er nog niet helemaal uit wat een passende route is irt een aantal highlights en de potentiële drinkwaterproblematiek. (De site van het park geeft nog geen actuele info mbt het debiet van de bronnen in 2024 lijkt het). Bij voorkeur een rondje maar als begin en eindpunt ook per ov bereikbaar zijn is dat ook prima.

dank alvast
 
en toen kwam ik ineens hiking advisor.be tegen met wat suggesties :-) maar als je nog aanvullingen hebt zijn die altijd nog welkom
 
Hoi Edwin. Ik deed vorige zomer deze in 6 dagen: https://www.ultimatehiking.be/vercors ./ Ik was wat ziekjes, waardoor sommige dagen redelijk kort waren en ik dus maar een kleine 80 km aflegde op 6 dagen. Zo ben ik toen ook niet over de Glandasse gegaan, wat wel de bedoeling was. En ik deed alles met het OV.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan