vereniging site kinderziektes


Status
Niet open voor verdere reacties.
X

xray

Guest
Een van de kriticasters op de nkbv site zei dat er maar een voorbeeld genomen moet worden aan de site van Raymond Koome om te laten zien hoe het wel kan...Verder wordt ons op deze site ook wel eens gevraagd wat we vinden van buitensportzaken, of webwinkels die buitensportspullen verkopen, over service ed. Dan kan een -open- discussie over een andere buitensport website (die van de nkbv) naar mijn mening ook wel.

Althans op de enige open prikbord rubriek alhier. Al begrijp ik de motivatie om voorzichtig daarmee te zijn ook wel een beetje.
De nieuwe site van de nkbv is overigens al aardig aan een aantal kritieken tegemoet gekomen al valt er nog veel te wensen.x(
Mensen met wensen kunnen dat op www.nkbv.nl kenbaar maken op het prikbord onder de rubriek algemeen.
 
[laatste wijziging op 28-01-03 om 10:18][laatste wijziging op 28-01-03 om 10:17 ][laatste wijziging op 28-01-03 om 10:15 ]Ach.. een beetje 'name-dropping' over en weer is prima toch. Er verschijnen steeds meer hardcore NKBV prikborders op deze site en da's alleen maar goed omdat hier ook steeds meer geklommen gaat worden. Kruisbestuiven noem ik dat..

Trouwens.. Mountainology.nl is er ook weer bijna. Hopen dat het ze nu wel lukt.

:7
martin
-kriticaster
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan