verkrijgbaarheid gas, of toch benzine


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Over twee maanden ga ik op wereldreis met mijn vriendin. We willen enkele hikes gaan lopen in Nieuw Zeeland en Patagonie. Ik heb een gasbrander voor prikbusjes van campinggas, en een benzine brander. Van de eerste is het probleem dat ik nergens kan vinden of de busjes te krijgen zijn. Van de benzine brander weet ik niet zeker of ik daar nou wel of geen gezeur mee krijg i.v.m. de vele vliegtuigen die we gaan nemen. Ik kom er ook niet echt achter of er in Nieuw Zeeland nou wel of geen kook faciliteiten op de campings in de natuurparken zijn. We willen wel in een tent gaan slapen, en niet in een hut.

Wie kan mij helpen? Bij voorbaat dank. Edzer.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dit is een oude discussie hier Edzer. Neem toch maar benzine; ik heb er nooit problemen mee. Ik hoop dat je niet naar Torres del Paine, Los Glaciares en de Milford Sound gaat?

Jaap
 
Bedankt voor je bericht Jaap, Ik kwam inderdaad hier en daar wel wat tegen alleen niet bv een site waar ik kan zien waar de gasbusjes te koop zijn. Enne, mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik wilde namelijk wel naar Torres del Paine gaan. Te toeristisch? Misschien beter idee?
groet, edzer.
 
Hoi Edzer,

Op "echte" campings in NZ ("motorcamps" of "holiday parks") zijn over het algemeen kookfaciliteiten. Echter, op DoC campings zijn die er zelden of nooit.

Groetz,
Dennis

- Kwam vandaag in Cuenca (Ecuador) campinggaz 206 en Coleman gasblikjes tegen....wow -
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan