vernieuwen!


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi Allen,

Een ?. Wil het een & ander gaan vernieuwen, cq veranderen aan mijn uitrusting! Te denken valt aan een andere rugzak, (nu een L.A.saracen 120 l.),'regen'jas & broek (o.a. paclite van Berghaus), nieuwe schoenen BC cat., nieuwe slaapzak en een tarp. Phoe phoe!

Nu hoor en lees ik dat het in de UK en/of de States goedkoper kan zijn. Wil wel gaan zoeken, echter mis ik de adressen waar ik deze stuff kan bestellen.

Zoek dus hulp hierin! WIE OH WIE HEEFT HIER ERVARING MEE??!

Of zal ik wachten tot er een dagje zolderopruiming wordt georganiseerd?!

Eddy
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Uk doet het wel aardig, de koers van de pond is voor ons best wel goed en je betaald geen importheffingen. Meld je voor de gein maar eens aan op het zg. outdoorsmagic.com forum. Daar weten ze best wel goed waar je welke spullen kunt krijgen als je weet wat je wil hebben.
 
Hallo Eddy, ik heb goede ervaringen met www.ultralightoutdoorgear.co.uk. Zeer concurerende prijzen, zelfs als je de (lage) verzendkosten niet meerekent. En een goede service.
Houdt er bij het kopen van kleding wel rekening mee dat je niet kunt passen. Dus alleen kopen als je zeker bent van de maat. En als je met een credit card koopt dan is de wisselkoers ongunstiger t.o.v. bv. de koersconverters van het GWK of de ABN AMRO op internet.
Als je buiten Europa koopt dan moet je boven de € 150 (ex. verzendkosten) veel toeslag en BTW betalen.

Huib
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan