verslag Cordillera Blanca and Cordillera Huayhuash


Status
Niet open voor verdere reacties.
Leuk verslag. De Huayhuash is een mooie trekking.:)

Wat de foto's betreft wil ik wel meegeven: 'less is more'. Tip: maak een serie met highlights van ongeveer 150 foto's voor de neutrale toeschouwer. Er zitten prachtige plaatjes tussen maar als ik hetzelfde shot 10x van een net iets andere hoek moet bekijken dan houdt het voor mij snel op. Die 1500 foto's die je nu of Flickr hebt staan kan je zelfs je beste vrienden en familie niet aandoen. Ik kom zelf ook met dergelijke aantallen thuis, maar 1300 van de 1500 krijgt niemand anders dan mijzelf ooit te zien.

Gr,
Joost
 
Mooie omgeving bij Chiquián. Een stukje westelijker is het ook mooi fietsen. Dat is bij Conococha enkele kilometers naar het westen en dan het zandpad naar het zuiden nemen.
Voorheen liep daar na enkele tientallen kilometers slechts een ezelspad. Tegenwoordig kun je daar makkelijker komen, sinds september 2004. De bevolking van Cajamarquilla en Llipa zijn erg vriendelijk.
 
>Wat de foto's betreft wil ik wel meegeven: 'less is more'.

inderdaad ik moet dringend eens tijd maken om op te ruimen.

fotos zijn momenteel enkel als backup op flickr gezet.

mvg
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan