Voor bij het kampvuur! Een boek met een auto, dat leest als een trein.

Heya all,

In overleg met Raymond plug ik geheel schaamteloos ons avonturenboek!

Karin-Marijke zitten nu bijna 1 jaar "gevangen" in Nederland. Onze auto staat vast in Kazakhstan en wij zaten in Israel op de National Trail toen daar de strenge lockdown intrad. Wij konden in maart gelukkig nog met een vlucht naar Nederland komen en bivakkeren tijdelijk bij mijn schoonouders op zolder. Inmiddels hebben we in Nederland (we zijn bijna 18 jaar onderweg) weer wat draadjes opgepikt en aardig wat kilometers gefietst en o.a. eindelijk het Pieterpad kunnen lopen.

Doordat het terugkeren naar onze auto steeds meer op de lange baan geschoven is, hebben wij besloten om tijd te investeren om eens een Nederlandstalig boek te schrijven over de eerste paar jaar van onze reis.

text_inside.jpg


De crowdfunding van ons boek is succesvol verlopen, en loopt nog een kleine week.

Fantastisch!

Gelukkig hebben we nog geen bestelling de deur uitgedaan bij de drukker. Je kunt dus nog meedoen!

Wil je ook een boek over onze 3,5 jarige reis naar Vietnam, 75.000 kilometer met de bekende, toen al verroeste Land Cruiser? Dat kan.

Hier is een tof filmpje dat alles uitlegt en wat je kunt doen:
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Leuk Coen!

Ik doneer graag, maar hoef geen papieren boek. Zijn er ook ebooks beschikbaar? Zo nee, dan doneer ik sowieso. Jullie reizen hebben zoveel waar ik plezier van kan hebben, op de bank of in het echt.

Marla
 
Tijdens de Lente-hike van 2 jaar terug al veel verhalen van je gehoord, dus benieuwd naar jullie boek, dus ik doe mee :)
 
Dat verschilt gaat af van de marge van Bol? Want dan wacht ik ook wel even tot het weekend :alien:
Als de schrijver minder krijgt vind ik het weer minder...
 
Ik heb met de crowdfunding de schrijvers al gesteund, en ik hoef geen papieren boek, dus ik voel me niet schuldig als de korting niet door Bol wordt opgehoest, maar door de schrijvers.

Marla
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan