Voorproefje nieuwe site

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi allemaal,

Nu de site op de nieuwe server staat kan ook langzaamaan het nieuwe ontwerp worden uitgerold. Door omstandigheden (lang leve de slechte gezondheid) kan ik het niet allemaal in één keer doen, daarom eerst een kleine 2000 pagina's gedaan. De rest volgt in de komende weken, inclusief het nieuwe prikbord.

Maar neem dus vooral een kijkje op de nieuwe homepage en bijvoorbeeld het materiaal-nieuws en de materiaal-besprekingen.

Zoals beloofd: de rest volgt snel! Maar het zit er nu eenmaal even niet in met de tegenvallende gezondheid... Maar zo kan ik er in ieder geval nog wat kinderziekte uithalen ;)

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bekeken vanaf mijn mobiel. Wat fijn zo!
Als er nog dingen getest moeten worden, geef je maar een brul.

--
Snet frm my phone. Spelling errrs may occur.
 
Eerste indruk ziet er goed uit. Top!

Alleen waarom heet prikbord prikbord - nooit geweten en altijd afgevraagd. waarom het niet forum dopen?

Succes met de gezondheid! Kwakkelen/ ziek zijn nooit leuk.
 
Materiaal-nieuws heb je nog niet aangepast? Gezien het lettertype en het feit dat deze pagina niet "responsive" is. De andere 2 pagina's zien er goed uit qua responsive gedraging. Ik heb wel een beetje moeite met de kleur van een link. Deze is lichtgroen op wit in een klein lettertype. Of zelfs lichtgroen op lichtergroene achtergrond op de hoofdpagina. Niet echt goed leesbaar voor de minder goed zienden onder ons
Kortom, ik zou kiezen voor iets meer contrast en een groter lettertype.
 
Gezondheid blijft belangrijk, veel beterschap en we zullen wel merken als alles stap voor stap bij wordt gewerkt.
 
Waarschijnlijk heb je al wel wat hulp gekregen of doe jeje het liever zelf.

Mocht je toch nog wat hulp kunnen gebruiken, bied ik me aan om je eventueel te ondersteunen. Ik heb ervaring met wordpress en phpBB3.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan