Vrijwilligers gezocht voor begeleiding van trektocht met een groep jongeren: JongerenHike


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hoi allemaal,

Net zoals vorig jaar wil ik graag weer een oproep plaatsen voor
vrijwilligers. Al jaren ben ik enthousiast vrijwlliger bij Stichting
VakantieKind. Dit is een organisatie die kinder en jongerenvakanties
organiseert waarbij het overgrote deel van de kinderen niet op vakantie kan (door financiele problemen, gedragsstoornissen, ziekte van ouders of welke reden dan ook).

Sinds 2 jaar organiseren wij voor jongeren tussen de 14 - 17 jaar de
JongerenHike. In de week van 01 tm 07 augustus gaan we een week een
trektocht / hike maken met een groep van maximaal 16 jongeren. De omgeving zal dit jaar waarschijnlijk Drenthe zijn maar het programma maakt het team zelf dus daar mag je in meedenken. Niet iedere dag wordt er gelopen en onderweg worden er ook nog andere activiteiten ondernomen. De maximale afstand per dag zal 15 km zijn, we leren ze werken met GPS, doen spelen in het bos, een outdooractiviteit, gaan een stukje met de bus of de trein of welk ander vervoermiddel we kunnen vinden, koken iedere avond met zijn allen en slapen in tentjes.

Al met al een hele leuke, uitdagende week! Ik kan er nog heel veel meer over typen maar het is misschien beter om dit in persoonlijk contact te doen. Wel kun je in ieder geval alvast wat meer informatie vinden op www.vakantiekind.nl en dan even kijken onder JongerenHike!

Lijkt het je wat, ben je minimaal 21 jaar, beschikbaar in de week van 01 tm 07 augustus 2009, en het weekend van 15 - 16 - 17 mei (dan is onze training,het is wenselijk als je hierbij kunt zijn maar lukt dit niet dan is het geen probleem en maken we een andere afspraak) en bereid om nog een keer vooraf af te spreken om de week voor te
bereiden stuur dan een mail naar jolanda@vakantiekind.nl en ik neem contact met je op! Je begrijpt het misschien al, we proberen alles met zo min mogelijk kosten te doen dus helaas zit er een geen loon voor je in maar de een superweek met veel gezelligheid en lol maken dit absoluut goed!
Hike-ervaring is verplicht maar gezien ik deze oproep op hiking-site plaats ga ik er maar gewoon vanuit dat je dat hebt!

Mocht je liever een week het wat rustiger aan doen, ook voor een aantal van onze andere vakantieweken zoeken we nog vrijwilligers die graag een week willen begeleiden dus heb je daar interesse voor laat het dan zeker ook weten!

Groetjes, Jolanda
 
Hey Jolanda, zoiets is precies in mijn straatje! Wat een super idee. Ik ben 24 jaar, ben jaren leiding geweest bij scouting en geef nu training aan nieuwe scoutsleiders voor de regio Groningen/Drenthe. Ik heb al meedere malen een trektocht voor jongeren georganiseerd en werk elke zomer bij Vinea(een jongeren reis organisatie) en ik ken Drenthe erg goed.
Ik weet alleen nog niet of ik in de week beschikbaar ben, want mijn zomerplanning is nog niet rond, maar als ik dan niet of in Zweden of in Zwitserland ben, ben ik zeker geintresseerd.

Groetjes,
Martine
 
RE: Vrijwilligers gezocht voor begeleiding van trektoch...

Haai Martine! Dank je wel voor je leuke, spontane reactie. Ga even hopen dat er in je zomerplanning nog een mogelijkheid zal zijn om met ons mee te gaan :-) Ik stuur je ook nog even een PB!

Groetjes, Jolanda
 
Nadat we het team helemaal rond hadden heeft 1 iemand helaas moeten besluiten niet mee te gaan door persoonlijke omstandigheden. Daarom nog even een berichtje van mij zodat mijn oproep nog weer even hoog staat!

Mocht er iemand zijn die het erg leuk lijkt om mee te gaan en ook kan laat het dan even horen!! Wil je eerst meer weten? Mail of bel dan even of check onze site (www.vakantiekind.nl)

Groetjes, Jolanda
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan