Waar de meeste (slaapzakken)keus?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Halo mensen,

Ik ben naarstig op zoek naar een nieuwe slaapzaak en ik heb wat keuzes gemaakt. Maar ik wil graag zien en voelen wat ik eventueel koop dus welke winkel heeft echt een uitgebreide selectie hangen? En dan bedoel ik Haglofs, Birdland, Ajungilak/Mammut en western Mountaineering...

Alvast bedankt,

Duncan.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Duncan,

Waarom bekijk je niet gewoon even de sites van de diverse buitensportzaken? Daar staat van alles over de merken die ze verkopen. Je kan er zelfs de links voor gebruiken van deze site
:-)

gr. Nanda
 
Hoi,

B&B outdoor en Travel in Doetinchem heeft een mooie collectie slaapzaken. Alleen ipv WM hebben zij Yeti. Daarnaast volgens mij ook Haglofs, Ajungilak, Birdland, TNF en Jack Wolfskin

Groeten

Buitenbeentje
 
Hoi Duncan,

Ik denk niet dat er een zaak is met echt veel slaapzakken op voorraad om de stomeenvoudige reden dat die dingen duur zijn, dus je wilt er niet te veel hebben liggen als winkel.
Ik vrees dat je dus bij een aantal zaken moet gaan kijken omdat de meeste zaken wel een voorkeursmerk hebben. Bij Kathmandu in Utrecht hebben ze in ieder geval diverse Rab's en Birdland's hangen, bij Outdoor & Travel Fitters in BoZ zag ik volgens mij Western Mountaineering's hangen (vraag Rob ;-))

Groetz,
Dennis
 
Hallo Nanda,

Uiteraard gedaan :7 Maar als ik een slaapzak van rond de 400 euro aan schaf wil ik 'm graag voelen, ruiken en proeven... Vandaar mijn vraag dus.

Ik zal inderdaad meerdere zaken af moeten gaan, oh, wat erg }(

Duncan.
 
Hoi Duncan,

Mijn postje was je alleen maar om de tip te geven het assortiment slaapzakken bij een Bever, Kathmandu, Zwerfkei, SPac etc. te bekijken, waardoor je kon achterhalen bij welke winkel je het grootste assortiment met de voor jou geschikte slaapzakken zou zijn. :P

groetjes en veel plezier met shoppen, Nanda

ps Ik zou een slaapzak van 400 euro ook eerst willen zien en zo hoor, dus het zou te makkelijk zijn om te zeggen; koop er maar 1 via internet. ;-)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan