waar heen te gaan, alleen.


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Ik heb een beetje hulp nodig.
Ik wil graag begin juni anderhalve maand ergens heen, alleen welteverstaan. don't ask, ik heb zo m'n redenen :) Ik zou ook alleen naar NZ gaan maar dat ging niet door :'(. Ik ben trouwens 19 jaar.
En er zijn vaak nog wel andere reizigers te vinden waar ik mee kan op trekken.

Wat is een goed land om heen te gaan in die periode, ik ga vooral voor (berg)wandelen en ergens waar nog mooie natuur is en een hoop rust. Wellicht een paar keer 'wild'bivakeren. Ik kan kompas/kaart lezen. Verder heb ik niet heel erg veel ervaring, heb wel bijvoorbeeld trektoch tdoor oostenrijk gemaakt maar dat was met een groep.

m'n reisbudget ligt rond de 1000euro

Heeft er iemand suggesties of opmerkingen of dergelijke?

Alvast bedankt voor elke reactie

Groeten,
Stephan
 
Hai Stephan.

Waar heen is denk ik niet het probleem.
Je kunt tenslotte in heel Europa terecht.
Of de Alpen of de Pyreneen.

Het belangrijkste is denk ik, dat je een doel voor ogen moet hebben.
Zoiets van: Daar ga ik naar toe of die Route loop ik.

Vandaar dat het altijd een goede keuze zal zijn om een GR of een deel van een Europese wandelweg te gaan lopen.
Dan heb je altijd een reisdoel voor ogen en in 1,5 maand kun je veel doen.

Ik hoor veel dat de GR 10 erg mooi is en dat die lekker lang is.
Misschien is dat een optie.

C.M.
D'Oude Vos.

(Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik heb nu de tropen kolder).
 
Hoi Stephan,

Tussen hemelvaart en pinksteren (29 mei - 9 juni) ga ik bergwandelen in de Pyreneeen. Ik wil sowieso als sluitstuk een bivaktocht van een dag of drie/vier alleen gaan lopen (ook om persoonlijke redenen :+ ). Voor de rest van de vakantie denk ik aan dagwandelingen in de ruime omgeving van de camping. En eigenlijk ben ik voor deze dagen nog op zoek naar een wandelmaatje. Mijn reisdoel, voor in elk geval de eerste dagen, is Auzat. Dit is een dorpje in de Haute Ariege in de oostelijke Pyreneeen (noordelijk van Andorra in de buurt van Tarascon). De camping ken ik niet (iemand?), maar van eerdere bezoeken aan deze regio weet ik wel dat je hier legio prachtige (en stille) bergwandelingen kunt maken. Misschien iets voor jou? Ik rijd sowieso met een bijna lege auto die kant op, dus ook als je alleen een lift richting zuiden wilt houd ik me aanbevolen.

groet,

Fred
 
Inderdaad moet ik een doel voor ogen hebben, maar daar ben ik nu juist nog niet uit. Bedankt voor die tip over die GR, had idd nog niet aan een GR gedacht zal eens gaan zoeken.

**

Bedankt voor het aanbod en ik hou me aanbevolen, echter ik heb op 24 mei toelatingsdag voor m'n nieuwe opleiding (buitensportinstructeur) en ik weet niet of ik voor 29 mei al de uitslag zal hebben dus dat word voor mij sowieso nog vervelend (hoop dat het niet al te lang duurt) klinkt echter wel goed wat je voor ogen hebt, brengt mij weer op ideeen, bedankt.

groeten,
Stephan
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan